آیا سرطان سینه پایان زندگی مشترک است؟
بسیاری از زنان مبتلا به سرطان سینه باید بدانند که با رعایت برخی نکات ساده، دیگر این بیماری پایان زندگی زناشویی آنها نیست.
دکتر نیرومنش متخصص زنان و زایمان در گفتگویی گفت: متأسفانه سرطان سینه روز به روز در حال افزایش و سن شیوع آن روز به روز کاهش مییابد.
وی افزود: از آن جای که سینه عضوی است که در خارج از اعضای داخلی بدن قرار گرفته به راحتی قابل معاینه است و در بسیاری از موارد با تشخیص زود و درست میتوان مراحل درمانی موفقی را برای بیماریهای آن رقم زد.
دکتر نیرومنش عنوان کرد: بسیاری از بانوان مبتلا به این بیماری در صورتی که به موقع به پزشک برای درمان مراجعه کنند میتوانند زندگی کاملاً طبیعی و حتی طول عمر طبیعی داشته باشند. معمولاً بعد از تشخیص این بیماری استرسی علاوه بر فرد به خانواده وارد میشود و حتی اطرافیان او برای چکاپ و درمان سریع نزد پزشک میروند که این مسائل طبیعی است.
وی بیان کرد: در اکثر موارد برای درمان این بیماری، جراحی انجام میشود و سپس درمانهایی تکمیلی به صورت شیمی درمانی و رادیوتراپی توصیه میگردد منتها هرچه قدر این بیماری زودتر تشخیص داده شود عمل جراحی و شیمی درمانی سبک تر و تغییر شکل ظاهری سینه کمتر خواهد شد.
این متخصصان زنان و زایمان در پایان خاطرنشان کرد: در صورتی که عمل سختی هم برای درمان انجام و در طی آن سینه برداشته شود وقتی بهبودی کامل و درمانهای تکمیلی حاصل شود پزشکان زیبایی با گذاشتن پروتز و غیره میتوانند تا حدی سینه را به فرم اولیه خود برگردانند این مسائل از نظر هورمونی و زندگی در آینده برای فرد تغییر اساسی ایجاد نمیکند و فرد با حفظ روحیه و داشتن رژیم غذایی مناسب میتوانند زندگی عادی داشته باشد و حتی از تأثیرات منفی این موضوع روی روابط زناشویی هم بکاهد.
ارسال نظر