زمان ثبت نام کنکور ارشد سال ۹۵
ثبت نام آزمونهای ارشد دولتی و آزاد و همچنین ثبت نام آزمون دکتری دانشگاه آزاد از فردا ۱۶ آذر به صورت همزمان غاز میشود.
مشاورعالی سازمان سنجش آموزش کشور از آغاز فرایند ثبت نام ورودی کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۹۵ و بیست و یکمین المپیاد علمی دانشجویی کشور از فردا دوشنبه ۱۶ آذرماه خبر داد.
حسین توکلی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، با اعلام این مطلب گفت: ثبت نام برای شرکت در آزمون ورودی کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۹۵ و بیست و یکمین المپیاد علمی دانشجویی کشور منحصرا از طریق شبکه اینترنتی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org از فردا دوشنبه ۱۶ آذرماه آغاز شده و در روز یکشنبه ۲۲ آذرماه پایان میپذیرد.
وی ادامه داد: دفترچه راهنمای ثبت نام حاوی شرایط و ضوابط عمومی و اختصاصی و سایر اطلاعات قبل از آغاز ثبت نام، روی سایت قرار میگیرد و کلیه داوطلبان ضرورت دارد پس از مطالعه دقیق دفترچه و تکمیل مدارک مورد نیاز در مهلت تعیین شده نسبت به ثبت نام در آزمون مذکور اقدام نمایند.
مشاورعالی سازمان سنجش آموزش کشور در ادامه در مورد نحوه پرداخت هزینه این آزمون توضیح داد: با توجه به اینکه پرداخت هزینه ثبت نام به صورت اینترنتی انجام میشود داوطلبان لازم است به وسیله کارتهای عضو شبکه بانکی شتاب که پرداخت الکترونیکی آنها فعال است با مراجعه به سایت سازمان و پرداخت ۳۰۰ هزار ریال به عنوان وجه ثبت نام نسبت به خرید سریال ثبت نام اقدام نمایند.
توکلی افزود: هر داوطلب میتواند علاوه بر کد رشته امتحانی اصلی خود (کد رشته امتحانی اول) از میان ۶۶ کد رشته امتحانی که در دفترچه راهنما به عنوان کد رشتههای شناور مشخص شده نسبت به انتخاب کد رشته امتحانی دوم از میان کد رشته امتحانی شناور اقدام کنند. این داوطلبان ضرورت دارد برای ثبت کد رشته امتحانی دوم نیز در تقاضانامه اینترنتی ۳۰۰ هزار ریال دیگر نیز بابت وجه ثبت نام برای شرکت در آزمون کد رشته امتحانی دوم پرداخت و یک سریال اعتباری دیگر دریافت نمایند.
وی با اشاره به شرکت در دانشگاه پیام نور و موسسات آموزش عالی غیر انتفاعی و غیر دولتی اظهار کرد: بر اساس ضوابط داوطلبانی که علاقمند به شرکت در گزینش رشتههای تحصیلی دانشگاه پیام نور و موسسات آموزش عالی غیر انتفاعی و غیر دولتی باشند لازم است با پرداخت ۹۲ هزار ریال دیگر، برای شرکت در گزینش دورههای مذکور اقدام نمایند.
توزیع کارت شرکت در آزمون از ۱۲ اردیبهشت
مشاورعالی سازمان سنجش آموزش کشور در ادامه در مورد توزیع کارت شرکت در آزمون توضیح داد: کارت شرکت در آزمون و برگه راهنما از روز یکشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه لغایت چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۵ روی سایت سازمان قرار میگیرد و داوطلبان میتوانند در این مهلت با مراجعه به سایت سازمان سنجش نسبت به دریافت کارت مذکور اقدام نمایند.
برگزاری آزمون در روزهای ۱۶ و ۱۷ اردیبهشت ماه
توکلی در مورد زمان برگزاری آزمون نیز گفت: بر اساس برنامه زمانی آزمون مذکور در صبح و عصر پنج شنبه ۱۶ و جمعه ۱۷ اردیبهشت ۹۵ در حوزههای امتحانی مربوط برگزار میشود.
آغاز ثبتنام آزمونهای ارشد و دکتری آزاد از فردا
به گزارش خبرنگار ایسنا، ثبتنام آزمونهای کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی(آموزش محور و پژوهش محور) دانشگاه آزاد نیز از فردا دوشنبه ۱۶ آذر ماه از طریق سایت مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی http://www.azmoon.org/ آغاز میشود و به مدت ۳ هفته و تا نهم دی ماه ادامه خواهد داشت.
دکتر علوی فاضل رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص زمان برگزاری این آزمون ها اظهار داشت: آزمون دکتری تخصصی ۹ بهمن ماه سال ۹۴ به صورت سراسری برگزار خواهد شد. همچنین آزمون کارشناسی ارشد در روزهای پنجشنبه، جمعه و شنبه (ششم،هفتم و هشتم)خرداد ماه سال ۹۵ در سراسر کشور برگزار خواهد شد.
رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد با اشاره به زمان ثبتنام دوره دکتری تخصصی پژوهش محور همراه با ثبت نام متقاضیان سایر دوره های دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد، گفت: متقاضیان دوره دکتری تخصصی پژوهش محور می توانند از روز دوشنبه ۱۶ آذر ماه تا پایان روز چهارشنبه ۹ دی ماه با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.org ابتدا دستورالعمل ثبت نام را مطالعه و پس از کسب آگاهی های کامل در مورد دوره دکتری پژوهش محور و رشته مورد نظر ، در صورت تمایل و داشتن شرایط لازم نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.
وی افزود: برای ثبت نام در دوره دکتری تخصصی پژوهش محور حداقل معدل کل کارشناسی ارشد ۱۸ در رشته های علوم انسانی و حداقل معدل کل ۱۷ در رشته های غیرعلوم انسانی یکی از شروط اساسی می باشد. اگر داوطلبان از ۱۵ دانشگاه برتر موجود درفهرست scopus فارغ التحصیل شده باشند یا جزء فارغ التحصیلان دانشگاههای جامع (برتر) دانشگاه آزاد اسلامی باشند، معدل آنها با ضریب ۱.۱ برای رشته های با حد نصاب معدل ۱۷ و ۱.۰۵ برای رشته های با حد نصاب معدل ۱۸ در نظر گرفته خواهد شد.
وی ادامه داد: متقاضیان دوره دکتری تخصصی پژوهش محور می توانند از یک مجموعه نسبت به انتخاب یک رشته/ محل اقدام نمایند. رعایت شرط تجانس و سایر شروط با توجه به دستور العمل ثبت نام برای این متقاضیان الزامی بوده و امکان ویرایش با استفاده از شناسه و رمز کارت اعتباری خریداری شده تا پایان مدت زمان ثبت نام فراهم است و پس از آن امکان تغییر وجود ندارد.
علوی فاضل افزود: البته داوطلبان می توانند بدون هیچگونه محدودیتی در دوره های مختلف دکتری تخصصی (با آزمون، بدون آزمون و پژوهش محور ) در صورت داشتن شرایط لازم، ثبت نام نمایند.
رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد با تاکید بر این نکته که هیچ تفاوتی میان مدرک دکتری تخصصی پژوهش محور و دکتری تخصصی آموزش محور وجود ندارد، خاطر نشان کرد: ماهیت دوره دکتری پژوهش محور ایجاد ارتباط میان صنعت و دانشگاه است، لذا با توجه به ماهیت این دوره، داشتن طرح برون دانشگاهی مصوب یا طرح تحقیقاتی مورد حمایت دستگاههای اجرایی و نهاد های عمومی با تامین اعتبار مورد نیاز ضروری است.
شرایط ثبتنام دکتری تخصصی پژوهش محور آزاد
دکتر علوی فاضل تاکید کرد: برای ثبت نام در دوره دکتری تخصصی پژوهش محور حداقل معدل کل کارشناسی ارشد ۱۸ در رشته های علوم انسانی و حداقل معدل کل ۱۷در رشته های غیرعلوم انسانی یکی از شروط اساسی است. اگر داوطلبان از ۱۵ دانشگاه برتر موجود درفهرست scopus فارغ التحصیل شده باشند یا جزء فارغ التحصیلان دانشگاههای جامع (برتر) دانشگاه آزاد اسلامی باشند ، معدل آنها با ضریب ۱.۱ برای رشته های با حد نصاب معدل ۱۷ و ۱.۰۵ برای رشته های با حد نصاب معدل ۱۸ در نظر گرفته خواهد شد.
رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد ادامه داد: متقاضیان دوره دکتری تخصصی پژوهش محور می توانند از یک مجموعه نسبت به انتخاب یک رشته محل اقدام کنند. رعایت شرط تجانس و سایر شروط با توجه به دستور العمل ثبت نام برای این متقاضیان الزامی بوده و امکان ویرایش با استفاده از شناسه و رمز کارت اعتباری خریداری شده تا پایان مدت زمان ثبت نام فراهم است و پس از آن امکان تغییر وجود ندارد. البته داوطلبان می توانند بدون هیچگونه محدودیتی در دوره های مختلف دکتری تخصصی (با آزمون ، بدون آزمون و پژوهش محور ) در صورت داشتن شرایط لازم ، ثبت نام کنند.
دکتر علوی فاضل با تاکید بر این نکته که هیچ تفاوتی میان مدرک دکتری تخصصی پژوهش محور و دکتری تخصصی آموزش محور وجود ندارد، خاطر نشان کرد: ماهیت دوره دکتری پژوهش محور ایجاد ارتباط میان صنعت و دانشگاه است، لذا با توجه به ماهیت این دوره، داشتن طرح برون دانشگاهی مصوب یا طرح تحقیقاتی مورد حمایت دستگاههای اجرایی و نهادهای عمومی با تامین اعتبار مورد نیاز، ضروری است.
آخرین تغییرات آزمون های ارشد و دکتری آزاد
رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد با تاکید بر این نکته که داوطلبان می بایست قبل از تهیه کارت اعتباری تصمیم خود را مبنی بر شرکت درنوع آزمون مورد نظر گرفته باشند گفت: داوطلبان مقاطع دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد در صورت داشتن شرایط لازم مطابق مندرجات دفترچه راهنمای ثبت نام هیچگونه محدودیتی در ثبت نام دوره های مختلف آن مقطع نخواهندداشت. به عبارت دیگر داوطلب به طور همزمان امکان ثبت نام در دوره های با آزمون و بدون آزمون در مقاطع دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد را خواهد داشت.
وی ادامه داد: متقاضیان ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی می توانند با توجه به علاقه و بدون در نظرگرفتن رشته تحصیلی مقطع کارشناسی، در یک مجموعه امتحانی تا حداکثر ۱۰۰رشته محل را انتخاب نمایند. در خصوص علاقه مندان به تحصیل در گروه علوم پزشکی و همچنین متقاضیان شرکت کننده بدون آزمون کارشناسی ارشد رعایت شرط تجانس و سایر شروط با توجه به ضوابط موجود در دفترچه راهنما الزامی می باشد .
رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد افزود: متقاضیان ادامه تحصیل در مقطع دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی نیز می توانند با توجه به علاقه و بدون در نظر گرفتن رشته تحصیلی مقطع کارشناسی ارشد در یک مجموعه امتحانی حداکثر تا ۴۰رشته محل را انتخاب نمایند . در خصوص متقاضیان بدون آزمون این مقطع ، رعایت شرط تجانس و سایر شروط با توجه به ضوابط موجود در دفترچه راهنما الزامی می باشد.
دکتر علوی فاضل خاطرنشان کرد : درخصوص متقاضیان کارشناسی ارشد بدون آزمون داشتن معدل کل حداقل ۱۷ برای رشته های علوم انسانی و حداقل۱۶ برای سایر رشته ها ، در خصوص متقاضیان دکتری تخصصی بدون آزمون معدل کل حداقل ۱۸.۵ برای رشته های علوم انسانی، حداقل ۱۷ برای رشته های پزشکی و دامپزشکی و حداقل ۱۷.۵ برای سایر رشته ها یکی از شروط اساسی می باشد.
رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد درخصوص امکان انتخاب حوزه های امتحانی و اولویت بندی رشته محل ها گفت: انتخاب حوزه امتحانی می تواند با اولویت رشته محلهای انتخاب شده متفاوت باشد. به عبارت دیگرداوطلب می تواند به راحتی درشهر محل سکونت یا نزدیک به آن بدون در نظر گرفتن اولویت رشته محل های انتخابی خود آزمون دهد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا ادامه تحصیل کارمندان و یا اعضاء هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی در واحد محل کار خود امکان پذیر می باشد یا خیر؟ گفت : این دسته از متقاضیان به هیچ عنوان نمی توانند حوزه امتحانی و یا دانشگاه انتخابی خود را ، واحد محل خدمت انتخاب کنند و عدم رعایت این ضوابط منجر به لغو قبولی آنان خواهد شد .
وی افزود: امکان ویرایش اطلاعات برای داوطلبان دوره های با آزمون و بدون آزمون مقطع دکتری تخصصی و همچنین داوطلبان دوره های با آزمون و بدون آزمون مقطع کارشناسی ارشد با استفاده از شناسه و رمز ثبت نام کارت اعتباری خریداری شده تا پایان مدت زمان ثبت نام فراهم می باشد و پس از آن امکان تغییر وجود ندارد.
نظر کاربران
چه خبره مگه!! هر داوطلب ارشد 30 هزارتومن