۲۶۷۳۷
۱۰ نظر
۵۰۰۶
۱۰ نظر
۵۰۰۶
پ

انتقاد تند فرهادی مجیدی از قلعه نویی

اكنون نيز خيلي شفاف مي‌گويم كه من خود را شاگرد مكتب ناصر حجازي مي‌دانم و از كاركردن با افرادي كه براي رسيدن به هدفشان ارزش‌هاي اخلاقي را به بازي مي گيرند پرهیز می‌کنم.

ایسنا: فرهاد مجيدي مي‌گويد خود را شاگرد مكتب حجازي مي‌داند و حاضر نيست با افرادي كار كند كه براي رسيدن به اهداف خود ارزش‌هاي اخلاقي را زير پا مي‌گذارند.

اين روزها صحبت‌هايي مبني بر حضور مجيدي در تيم مس كرمان مطرح است. با مجیدی سوال و جواب‌های متفاوتی داشتیم.

- امير قلعه‌نويي در مصاحبه‌اي عنوان كرده است بازيكني بايد به استقلال بيايد كه به اين تيم عرق داشته باشد و پول را فراموش كند. نظر شما در اين رابطه چيست؟ آیا به استقلال بر می‌گردید؟

من به صحبت‌هاي ديگران كاري ندارم اما از شنيدن چنين حرف‌هايي تعجب مي‌كنم. استقلال تیم محلی نیست که هر کسی بخواهد بر سر آن منت بگذارد. استقلال هميشه استقلال بوده و هست و خواهد بود. هنگامي كه باشگاه استقلال به شدت به خسرو حيدري و جان ‌واريو نياز داشت آقايان اين دو را از استقلال جدا كردند و يا در فصل گذشته و با وجود اصرارهاي زياد من براي تمديد قرارداد امير حسين صادقي، عوامل همين آقايان در باشگاه مانع تمديد قرارداد او شدند چون قول او را به تراكتورسازي داده بودند. سوال من اين است كه آن زمان تعصب كجا بود؟ خواهش مي‌كنم كه با مردم رو راست باشيد و صادقانه صحبت كنيد.

آقاياني كه همه را متهم به پول دوستي مي‌كنند و خود را مظهر تعصب مي‌دانند بدانند كه در سال ۲۰۰۰ ميلادي كه بهترين بازيكن فوتبال ما سالي هفت ميليون تومان دستمزد مي گرفت از قرارداد من با تیمهای اتریشی و اماراتی پول زیادی به استقلال رسيد و اين درحالي بود كه بودجه سالانه تيم در آن زمان حدود ۲۰۰ ميليون تومان بود. به گواه صحبت‌هاي مدير عامل محترم باشگاه آقاي فتح الله زاده من همواره به باشگاه استقلال از نظر مالي كمك زيادي كرده‌ام. همان اول فصل كه پيشنهادي ۱.۵ ميليون دلاري داشتم آقاي فتح الله زاده در جريان اين پيشنهاد بود و از من خواست كه به خاطر هواداران بمانم و من هم پذيرفتم. من زماني كه از النصر به استقلال آمدم هم قراردادي يك ميليون دلاري داشتم اما در سال اول و دوم حضورم در استقلال با سالي ۱۷۰ ميليون تومان بازي كردم كه اين مبلغ در سال سوم به ۱۹۰ ميليون تومان افزايش يافت و دو سال آخر را سقف گرفتم. من از فوتبال به همه چيز رسيده‌ام و نيازي به پول نداشتم و هیچگاه برای استقلال شرط مالی نگذاشته‌ام. ولي بايد بگويم كه حاضر نيستم به خاطر زير پا گذاشتن اصول، در هر شرايطي با آقايان كار كنم. اكنون نيز خيلي شفاف مي‌گويم كه من خود را شاگرد مكتب ناصر حجازي مي‌دانم و از كاركردن با افرادي كه براي رسيدن به هدفشان ارزش‌هاي اخلاقي را به بازي مي گيرند پرهیز می‌کنم.

- وضعيت فوتبالت در فصل آينده چه مي‌شود؟

اكنون سه پيشنهاد بسيار خوب از تيم‌هاي داخل ايران دارم و با توجه به اين‌كه اماراتي‌ها بحثي را مطرح كرده‌اند كه نبايد بازيكنان ايراني را جذب كنند ترجيح مي دهم در ايران به فوتبالم ادامه بدهم . شرط اول و اصلی من برای تیم آینده ام این است كه بپذيرد كه در دو بازي رفت و برگشت در برابر استقلال بازي نكنم. هر چند این شرط حرفه ای نیست اما این خواسته من است.

نظر شما درباره تیم ملی و مقدماتی جام جهانی چیست؟

شک نکنید که ما با کی‌روش به جام جهانی می‌رویم. فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش حمایتهای خوبی از تیم ملی دارند و با دانش و تجربه کی‌روش صعود به جام جهانی حتمی است.

چرا خیلی کم مصاحبه می کنید؟

من خیلی عادت ندارم مصاحبه کنم. حرف نزده را همیشه می شود زد. هر موقع احساس کنم که باید با هواداران درد ودل کنم، صحبت می کنم. در اینجا از زحمات و تلاش‌های خبرنگاران عزیز در صداوسیما ، مطبوعات و خبرگزاری ها که همواره در سرما و گرما همراه و حامی ما بودند تشکر کرده و از همه آنها قدردانی می کنم.

ماجرای عدد ۴ چیست که هواداران آن را نشان می دهند؟

براي من همين افتخار كافي است كه عدد چهار به مانند يك رمز بين من و هواداران ماندگار شده است. اين چهار همان چهار برد داربي بود كه تا پايان عمرم بين من و هواداران باقي خواهد ماند.

و حرف آخر؟

هواداران بدانند من براي آمدن به استقلال هنگامی که تیم صدر جدول است هيات نمي گيرم كه نماينده مجلس را به آن دعوت كنم و قول فصل آینده را بگیرم. من زماني به استقلال مي‌آيم كه هواداران با تمام وجودشان من را بخواهند. استقلال برای من حکم خانواده را دارد و جزیی از خانواده ماست اما انسان برای هر کاری باید به خدا توکل کند نه به بنده خدا. من چه باشم و یا نباشم برای استقلال و هواداران آن آرزوی موفقیت دارم.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • اسب ابی

    راستی دخترشم میاره؟

  • امین

    به نظر من مجیدی بهترین بازیکن ایرانه و قلعه نویی کسی نیست که بخواد براش تکلیف مشخص کنه........

    پاسخ ها

    • احمد

      با امین موافقم ، گروهبان قندلی فقط استقلالی نما هستش

  • آبی تا همیشه

    فرهاد مظهر تعصب باشگاه استقلال هست... حالا پرسپولیسی ها یا هرکس دیگه ای هرچی میخوان بگن بزار بگن!!!! ما دوست داریم . دینتم به استقلال ادا کردی. هرجاکه هستی علی یارت شاهزاده استقلالی

  • احمد

    اره میاره

  • بدون نام

    آهان!اگه امسال میومد و قرارداد میبست هیچ اختلاف و حرف و حدیثی نبود و اتفاقا با امیر... هم رابطه خوبی داشت...مثل رحمتی و جباری که الان با هیچکی مشکلی ندارن ...
    راستی مجیدی سال قبل به خاطر دخترش که تو امارات بود رفت قطر! امسال دخترش دلش تنگ نمیشه؟

  • احمد

    کاپیتان فرهاد : زدی تو خال
    این ادم فقط لابی میکنه و استقلالی نما هستش

  • احمد

    کاپیتان فرهاد : زدی تو خال
    این ادم فقط لابی میکنه و استقلالی نما هستش

  • ميلاد

    هر كسي كه يه ذره درك داشته باشه ميفهمه كه فرهاد مجيدي يه استقلالي تمام عياره ولي قلعه نوعي ادميه كه نان به نرخ روز ميخوره واسه كسب پولو مقام حاضره به هر كسي هر تيمي لطمه بزنه حتي استقلال
    واقعا كه حالم از ادمايي كه با خراب كردن ديگران خودشونو بزرگ ميكنن به هم ميخوره
    اين قلعه نوعي همون كسيه كه سال پيش مهدي كياني و ميخواست محو كنه ولي خدا خودش يه كاري كرد كه كياني بازم همون مهدي به تعصب بمونه و قلعه نويي بود كه خودشو فروخت زيره قولش زد و تراكتورو ول كرد ولي سال بعد خواهد ديد كه اهه مردم آذربايجان چطور دامن گيرش ميشه والسلام

    پاسخ ها

    • بدون نام

      حق با فرهاد هستش؛
مجیدی ردپایی از ناصرخان هست تو فوتبال ایران؛
هادی کوهسار

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج