۲۳۹۶۹۷
۲ نظر
۵۰۰۳
۲ نظر
۵۰۰۳
پ

۳ تا ۵ سال دیگر بستنی‌ دیرتر آب می‌شوند!

در گرمای تابستان آب شدن سریع بستنی و فرصت کم برای استفاده از طعم و خنکی آن خیلی‌ها را ناراحت می‌کند. محققان اسکاتلندی اما ترکیبی را کشف کرده‌اند که این مشکل را حل خواهد کرد.

خبرآنلاین: در گرمای تابستان آب شدن سریع بستنی و فرصت کم برای استفاده از طعم و خنکی آن خیلی‌ها را ناراحت می‌کند. محققان اسکاتلندی اما ترکیبی را کشف کرده‌اند که این مشکل را حل خواهد کرد.

محققان دانشگاه‌های ادینبورگ و داندی اسکاتلند پروتئینی طبیعی را کشف کرده‌اند که با استفاده از آن هم روند آب شدن بستنی کند‌تر می‌شود و هم بافت و ترکیب بستنی نرم‌تر و یک‌دست تر خواهد شد.

به گفته محققان استفاده از پروتئینی که به عنوان BsIA شناخته می‌شود باعث می‌شود تا به ويژه در گرمای تابستان دیگر کسی غصه ریختن بستنی روی لباسش را نداشته باشد. البته قرار نیست که با استفاده از این طبیعی بستنی‌ها آب نشوند اما به گفته محققان باعث می‌شود بستنی‌ها دوام بیشتری داشته باشند و دیگر قطره قطره روی زمین و لباس‌تان نریزند.

این پروتئین آب،چربی و هوا را در کنار هم نگه می‌دارد و با جلوگیری از خروج هوا، بلورهای یخ را در بستنی حفظ می‌کند. این مسئله مانع از آب شدن سریع بستنی می‌شود. این پروتئین جایگزین مولکول‌های چربی می‌شود که در حال حاضر برای ثبات مخلوط آب و روغن به کار می‌رود. به این ترتیب چربی بستنی هم کاهش پیدا می‌کند اما طعم بستنی‌ها تغییر نخواهد کرد. این گروه تحقیقاتی روشی برای تهیه این پروتئین که به صورت طبیعی در بعضی از غذاها وجود دارد پیدا کرده‌اند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    چه خبر مهمی !!!!!!!!!!.خخخخ خخخ خ

    واقعا که ..

  • بدون نام

    کلاً شاید 10 درصد قیمت بستی رو افزایش بده ولی اگر ایران باشه میگن بستنی با آپشن جدید 60 درصد گرونتر

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج