راز سخن گفتن طوطی ها برملا شد
محققان دانشگاه دوک از تفاوتهایی کلیدی در ساختار مغز طوطیها پرده برداشتهاند که شاید توضیحی بر توانایی بی نظیر طوطیها در تقلید آواها و صحبت کردن انسان باشد.
دادههای به دست آمده در مورد اینکه طوطیها چگونه اطلاعات ضروری برای تقلید صداهای جدید را پردازش میکنند و اینکه چه مکانیزمی در تقلید آواهای صحبت کردن انسان نهفته است، راه بزرگی را در مسیر تحقیقات درباره طوطیها باز کرده است.
در این تحقیق، دانشمندان با آزمایش الگوهای بیان ژنی به این موضوع پی بردند که مغز طوطیها با ساختاری متفاوت از مغز پرندگان آوازخوان و مرغ مگسخوار که قابلیت یادگیری آواها را از خود نشان میدهند، ساخته شده است.
طوطیها علاوه بر برخورداری از مراکز معینی در مغز که کنترل یادگیری اصوات را به عهده دارند و «هسته» خوانده میشوند، چیزی دارند که دانشمندان آن را «پوسته» یا حلقه بیرونی میخوانند و در یادگیری آواها نقش دارند.
بر اساس یافته این تیم تحقیقاتی، پوسته در گونه طوطیهایی که در تقلید صحبت کردن انسانها بسیار معروف هستند، نسبتاً بزرگتر است. تا کنون طوطی budgerigar تنها گونه ای از طوطیهاست که مغزشان برای شناخت مکانیزمهای یادگیری آواها مورد کاوش قرار قرار گرفته است.
این یافتهها در مجله PLOS ONE منتشر شده است.
نظر کاربران
من هم یک طوطی دارم از زمانی که جوجه بود تربیتش کردم حرف میزنه ولی الان زیاد حرف میزنه بقیه را کلافه میکنه خیلی هم از خود راضی و مغرور شده
الان موندم باهاش چکار کنم
پاسخ ها
بفروش به من
ما یه آشنایی داریم دوتا مرغ عشق داشت یکیش رو گربه شون خورد اون یکی مرغ عشق رو داد به ما گفت شما گربه ندارین نگهش دارین واسه خودتون خلاصه الان بعد یه دو ماهی بعضی از کلمات مارو تکرار میکنه یا سوت زدن من رو تقلید میکنه وقتی هم بهش بگی بیا پرواز میکنه میاد رو شونه ات میشینه البته حرف زدنش خیلی ضعیفه مثل کاسکو خوب حرف نمیزنه
پاسخ ها
معتادش نکنی
استفاده کردیم بی نهایت
حرفاي آرش كجاش اشكال دار ه آخه منفي دادي