۲۱۷۴۳
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

شبکه اینترنت بسیج راه اندازی می شود

کارشناس فناوری اطلاعات سپاه قائم آل محمد(عج) استان سمنان از راه اندازی شبکه مجازی اینترانت بسیج با هدف دسترسی آسان و سریع به فضای مجازی در چارچوب اینترنت ملی خبر داد.

خبرگزاری مهر: کارشناس فناوری اطلاعات سپاه قائم آل محمد(عج) استان سمنان از راه اندازی شبکه مجازی اینترانت بسیج با هدف دسترسی آسان و سریع به فضای مجازی در چارچوب اینترنت ملی خبر داد.

محمد حسن حسین پور شامگاه شنبه در جلسه توجیهی شبکه اینترانت بسیج در سالن جلسات سپاه ناحیه شاهرود گفت: با توجه به پیشرفت فناوری و کسب اطلاعات به صورت مجازی، سازمان بسیج مستضعفین شبکه مجازی اینترانت بسیج را راه اندازی است.

وی افزود: این شبکه در گام اول در سطح نواحی و سپس در سطح حوزه ها و پایگاه های بسیج راه اندازی می شود.

کارشناس فناوری اطلاعات سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان، دسترسی آسان و سریع به فضای مجازی در چارچوب تعریف شده اینترنت ملی را از اهداف راه اندازی اینترانت بسیج عنوان کرد و اظهار داشت: در این شبکه مجازی، سامانه پیامک، پست الکترونیک و دانشگاه مجازی تعریف شده است.

حسین پور با بیان اینکه سامانه اتوماسیون اداری بسیج نیز در قالب شبکه اینترانت بسیج تعریف می شود گفت: به زودی مکاتبات بسیج از سطح کشوری تا حوزه و پایگاه نیز در قالب این شبکه انجام می شود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج