۱۸۷۶۹۹
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

کاهش داوطلبان کنکور سراسری ۹۴

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور از کاهش ۱۴ درصدی تعداد داوطلبان ثبت نام کننده در کنکور سراسری سال ۹۴ خبر داد و گفت: در مجموع ۸۸۰ هزار نفر در این آزمون ثبت نام کردند.

خبرگزاری مهر: مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور از کاهش ۱۴ درصدی تعداد داوطلبان ثبت نام کننده در کنکور سراسری سال ۹۴ خبر داد و گفت: در مجموع ۸۸۰ هزار نفر در این آزمون ثبت نام کردند.

دکتر حسین توکلی افزود: در مجموع مرحله اول و مرحله دوم ثبت نام برای کنکور سراسری سال ۹۴ تعداد ۸۸۰ هزار و ۷۶۱ نفر ثبت نام کرده اند که این تعداد نسبت به سال ۹۳ کاهش داشته است.

توکلی خاطرنشان کرد: در کنکور سراسری سال ۹۳ تعداد یک میلیون و ۳۱ هزار و ۳۸۱ نفر در آزمون ثبت نام کرده اند که با توجه به میزان ثبت نام در کنکور ۹۴ تعداد ۱۵۰ هزار و ۶۲۰ نفر کاهش داشته ایم.

وی افزود: به این ترتیب حدود ۱۴.۶۰ درصد کمتر از سال گذشته داوطلب در کنکور ثبت نام کرده اند.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور اضافه کرد: کنکور سراسری سال ۹۴ در روزهای ۲۱ و ۲۲ خردادماه ۹۴ برگزار می شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج