علي کريمي و آمادگی حضور در تیم ملی
جادوگر فوتبال ايران در اظهارنظري اعلام کرد که اگر بخواهم فوتبالم را در ايران سپري کنم حتماً به پرسپوليس خواهم رفت و همچنين اشاره کرده که چنانچه مورد توجه کارلوس کي روش قرار بگيرم اين فرصت خدمتگزاري را از دست نخواهم داد.
علي کريمي که چند ماهي را به عضويت تيم شالکه آلمان درآمده بود و با اين تيم تا مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا پيش رفت در برگشت به تهران در گفتگويي با سايت شخصي خودش، افزود: اگر چه فرصت چنداني براي بازي پيدا نکردم اما همين که به عنوان يک ايراني در صف تيمي مدعي در بالاترين سطح جهان قرار گرفتم احساس غرور و شادماني داشتم و در اين مدت تمرينات بسيار منظم و سنگيني را پشت سر گذاشته و با وجود چندين مصدوميت در شرايط خوبي قرار دارم.
کريمي در خصوص شايعاتي مبني بر حضورش در پرسپوليس براي فصل آينده افزود: قرمزي پرسپوليس از تن و روان من پاک نميشود بي ترديد چنانچه در ايران باشم در اين باشگاه را خواهم زد و در صورتي که اين در باز شود، آدرس ديگري را نمي شناسم.
کريمي در خصوص اتفاقات اين روزهاي پرسپوليس اضافه کرد: از آنجايي که اين باشگاه داراي هواداران ميليوني است و همواره زير ذره بين قرار دارد تا حدودي در جريان اخبار اين تيم قرار گرفتم و اميدوارم با تلاش و همت گروه مديريت، کادر فني و فداکاري بازيکنان و غيرت و همت، آنها جام حذفي و سهميه آسيايي را کسب کنند.
هافبک پيشين تيم ملي فوتبال ايران در خصوص حضور کارلوس کي روش در تيم ملي فوتبال ايران و انگيزه هاي خود گفت: تنها مکاني که ميتوانيم بدهکاري هاي خود را به اين مرز و بوم و مردم خوب و مهربانش ادا نماييم، همانا خدمتگذاري صادقانه و تا پايان جام براي تيم ملي است و چنانچه مورد توجه مربي بزرگي مثل کارلوس قرار بگيرم اين فرصت خدمتگذاري را از دست نخواهم داد و در غير اينصورت براي تيم ملي کشورم آرزوي موفقيت مي کنم.
کريمي با اشاره به بيماري ناصر حجازي گفت: از خداوند براي ناصرخان حجازي آرزوي سلامتي مي کنم. همينطور قهرماني سپاهان را که مزد انضباط تيمي و سازماندهي مدرنشان بود را تبريک مي گويم و از تمام دوستان خبرنگار عزيز که مي دانم زحمات زيادي را متحمل مي شوند تقاضا دارم توجهي به مصاحبه هاي غير واقعي و خارج از وب سايت شخصي ام نداشته باشند تا همه در کنار هم در فضايي آرام قرار داشته باشيم.
کاپيتان پيشين تيم فوتبال استيل آذين در مورد سقوط اين تيم به ليگ دسته اول نيز گفت: تيم خيلي خوبي داشتيم و مي توانستيم گامهاي بعدي را هم بهتر و موفق تر برداريم . اما مجموعه اي از ناهماهنگي ها و کم کاري ها باعث شد تا بهترين فرصت براي يک تيم خصوصي از بين برود و سرمايه مالي هدايتي سوخت ولي از سوي ديگر اعتبار و حيثيت ورزشي بازيکناني ناهماهنگ هم تحت الشعاع اين سقوط قرار گرفت.
علي کريمي ادامه داد: من به شخصه خود را بيش از همه مقصر مي دانم و در اين راه احساس گناه مي کنم. از سويي خجالت زده مالک باشگاه هستم و از سوي ديگر شرمنده تعدادي از بازيکنان که به خواست من به اين باشگاه آمدند و دچار لطمات جبران ناپذيري شدند.
وي با اشاره به اظهارات مهريزي مديرعامل پيشين باشگاه استيل آذين گفت: هدايتي و مهريزي سالهاي طولاني با يکديگر دوست و همکار بودند و در کنار يکديگر تجارت کردند اما آنچه به من مربوط مي شود اين است که حقيقتاً به خاطر شکست ها و عدم کارايي در جريان مسابقات به نوعي دچار وجدان درد شده و در پي آن بودم که بار گناهان خود را نسبت به اين قصور و ناکامي جبران کنم به همين خاطر با خلوص نيت و طي نامه اي به آقاي هدايتي باقيمانده طلبم را بخشيدم و هرگز اين تصور را نداشتم که پولم سوخت مي شود. چون هدايتي همواره نسبت به تعهداتش احساس مسئوليتش کرده و من حتم داشتم تحت هر شرايطي مطالباتم را مي گيرم.
کريمي ادامه داد: مهريزي هم در مقطعي براي باشگاه زحمات زيادي کشيد به خصوص سال اول که توفيقات قابل توجهي هم داشتيم اميدوارم که سوء تفاهمات برطرف و اين دو دوست قديمي مشکلات خود را حل و فصل کنند.
منبع : خبرگزاری آریا
ارسال نظر