۱۶۱۵۲۸
۵۰۰۳
۵۰۰۳
پ

قند یا نمک، کدام شما را زود‌تر بیمار می‌کند؟

قند اضافه شده در غذاهای فرآوری شده بیشتر احتمال دارد به نسبت نمک سبب بروز بیماری فشار خون بالا، سکته مغزی و قلبی در افراد شود.

باشگاه خبرنگاران: بر اساس جدید‌ترین تحقیقات صورت گرفته شکر افزوده شده به غذاهای فرآوری شده و نوشیدنی‌های گازدار تهدیدی بزرگ‌تر از نمک اضافه شده به این دسته از خوراکی‌ها است.

گفتنی است، نمک در بسیاری از رژیم‌های غذایی وجود دارد و به طور مثال در نان، گوشت فرآوری شده، غذاهای شور و در طول آماده سازی مواد غذایی به این مواد اضافه شده است.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، شکر اضافه شده در خوراکی‌های مختلف به شدت می‌تواند بر روی هورمون‌های خونی اثر منفی گذاشته و باعث ابتلای افراد به انواع بیماری‌های غیر واگیر شود.

کار‌شناسان استفاده بیش متعادل از این دو ماده را به افراد برای حفظ سلامت توصیه اکید می‌کنند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج