۱۴۹۲۹
۱ نظر
۵۰۰۴
۱ نظر
۵۰۰۴
پ

دروازه‌بان لیگ برتر جادوگر اختصاصی دارد!

از آنجا که شانس در فوتبال به عنوان یک عنصر مهم همواره در رقم خوردن نتایج به چشم می‌آید، حضور ساحران و جادوگران با عناوین مختلف بسیار شایع است.

یکی از دروازه بان‌های تیم‌های حاضر در لیگ بر‌تر، به طور اختصاصی فردی را که کارش جادو و تقویت روحی است، در اختیار دارد و حتی وی را به مدیران تیمی که در آن به بازی مشغول است پیشنهاد کرده و تا پای قرارداد نیز پیش رفته است.

از آنجا که شانس در فوتبال به عنوان یک عنصر مهم همواره در رقم خوردن نتایج به چشم می‌آید، حضور ساحران و جادوگران با عناوین مختلف بسیار شایع است.

فوتبالی‌ها به نحو عجیبی قضا و قدری‌اند و طبعا هرچه که به بقا یا پیروزیشان کمک کند را به کار می‌گیرند.

منبع: گل

باز نشر: مجله اینترنتی Bartarinha.ir

برترین مجله اینترنتی ایران


پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • وفا

    هر چه بگندد نمکش میزنند!!!!!
    وای به روزی که بگندد نمک

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج