۱۳۵۶۸۱
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

عارف دوباره رئیس انجمن رمز ایران شد

یازدهمین دوره کنفرانس بین المللی انجمن رمز در دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر پردیس دانشکده های فنی دانشگاه تهران برگزار شد و محمد رضا عارف به مدت ۲ سال مجددا رئیس انجمن رمز ایران شد.

خبرگزاری ایرنا: یازدهمین دوره کنفرانس بین المللی انجمن رمز در دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر پردیس دانشکده های فنی دانشگاه تهران برگزار شد و محمد رضا عارف به مدت ۲ سال مجددا رئیس انجمن رمز ایران شد.

یازدهمین کنفرانس بین المللی انجمن رمز ایران با هدف هم افزایی دانش و انتشار یافته های نو و بدیع در زمینه امنیت اطلاعات و رمزشناسی، برگزار شد. آشنایی و ارتباط میان اساتید، پژوهشگران، صاحب نظران، متخصصان، سیاستگذاران و علاقمندان حوزه امنیت فضای تبادل اطلاعات، بررسی چالش های علمی و اجرایی در فرآیند کاربری آن در فضای مجازی و تاکید بر امن سازی فضای تبادل اطلاعات در کشور از دیگر اهداف برگزارکنندگان این کنفرانس بود.

محمدرضا عارف که در این کنفرانس حضور پیدا کرد ضمن بازید از غرفه های نمایشگاه جانبی این کنفرانس از نزدیک در جریان پیشرفت های حاصل شده در این زمینه قرار گرفت و با حضور در بخش ارائه مقالات پوستر به مرور این مقالات پرداخت.

سپس در مجمع عمومی انجمن رمز حضور پیدا کرد. در این مجمع ابتدا رئیس دوره گذشته گزارش یک ساله انجمن را ارائه کرد. پس از آن با انتخاب رئیس و ناظر برای جلسه مصوبات سال آینده این انجمن با رای اعضا به تصویب رسید. در انتها نیز انتخابات برای انتخاب هیئت اجرایی سال آینده انجمن برگزار شد که دکتر عارف به مدت ۲ سال مجددا رئیس انجمن رمز ایران شد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج