۱۲۱۲۶۵
۵۰۰۹
۵۰۰۹
پ

جام بیستم در سرزمین فوتبال- برزیل ۲۰۱۴

زمین خوردن عجیب سرمربی آرژانتین! +عکس

در جریان دیدار آرژانتین- بلژیک در مرحله یک‌چهارم نهایی جام جهانی ۲۰۱۴ نزدیک بود سرمربی آرژانتین به طرزی عجیب زمین بخورد.

تسنیم: در جریان دیدار آرژانتین- بلژیک در مرحله یک‌چهارم نهایی جام جهانی ۲۰۱۴ نزدیک بود سرمربی آرژانتین به طرزی عجیب زمین بخورد.

در جریان دیدار شب گذشته (شنبه) تیم فوتبال آرژانتین مقابل بلژیک در چارچوب مرحله یک‌چهارم نهایی جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل که با برتری یک بر صفر آلبی‌سلسته همراه بود در صحنه‌ای گونزالو ایگواین با شوتی زیبا تیر دروازه بلژیک را به لزره درآورد. در این لحظه آلخاندرو سابیا سرمربی آرژانتین طوری حسرت از دست رفتن این صحنه را خورد که منجر به از دست رفتن تعادلش شد و نزدیک بود از پشت به زمین بخورد.

وقتی سابیا تعادلش را از دست داد + تصاویر و فیلم

وقتی سابیا تعادلش را از دست داد + تصاویر و فیلم

وقتی سابیا تعادلش را از دست داد + تصاویر و فیلم
در فیلم زیر می‌توانید این صحنه جالب را ببینید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج