جدال مایکروسافت با اف بی آی
شرکت نرم افزاری مایکروسافت مدعی شد که از ارائه اطلاعات محرمانه کاربران خود به اداره تحقیقات فدرال آمریکا (اف بی آی ) سر باز زده است.
این جدال پنهان که روز سه شنبه پرده از آن برداشته شد، در پی درخواست پنهانی اداره تحقیقات فدرال برای دسترسی به اطلاعات محرمانه کاربران شرکت مایکروسافت آغاز شد.
اسنادی که سه شنبه گذشته ارایه شد، نشان دهنده تلاشی بود که شرکت های بزرگ آی تی صرف مقابله با اقدامات ادارات دولتی برای دسترسی و گردآوری اطلاعات کاربران آن ها کرده اند.
این اسناد را که ادوارد اسنودن منتشر کرد،حاوی مدارک متعددی از تلاش دولت برای گرد آوری اطلاعات محرمانه کاربران است.
شرکت مایکروسافت دو هفته پس از انتشار اولین بخش از این اطلاعات، دعوای خود را علیه اف بی آی اقامه کرد.
در این پرونده اداره تحقیقات فدرال خواهان دسترسی به تمام اطلاعات محرمانه یک کاربر خاص بود و یک حکم دولتی برای این کار ارایه کرد.
مایکروسافت در مقابل این درخواست اف بی آی، دادخواستی به دادگاه فدرال ارایه کرد و مدعی نقض حق اساسی افشای اطلاعات خود از سوی اف بی آی شد.
ارایه این دادخواست با افشاگری اسنودن در خصوص جاسوسی وسیع دولت آمریکا از اتباع این کشور متقارن شد. به هرحال این پرونده مایکروسافت با موفقیت این شرکت نرم افزاری در دادگاه همراه شد.
مشتریان سازمانی مایکروسافت شامل کسب وکار های قانونی، سازمان های دولتی و غیردولتی است.
به گفته مقامات مایکروسافت، دولت و ادارات وابسته به آن به ندرت درخواست دسترسی به اطلاعات مشتریان سازمانی را دارند، اما بر اساس سیاست های این شرکت، اطلاعات مذکور تنها در صورت انطباق با قوانین کشور و پس از کسب موافقت سازمان مورد نظر، در اختیار دولت یا ادارات دیگر قرار می گیرد.
ارسال نظر