۱۵۰۳۷۵۶
۱ نظر
۳۹۶۶
۱ نظر
۳۹۶۶
پ

رفتار دور از انتظار موسیمانه در قبال استقلال

برخلاف شایعات مطرح شده سرمربی آفریقایی و پیشین استقلال هنوز شکایتی از این باشگاه به فیفا ارائه نکرده است.

ورزش سه: با اینکه استقلال بعد از فسخ قرارداد یک طرفه پیتسو موسیمانه سه سرمربی عوض کرده و سهراب بختیاری زاده، محمد نوازی و میودراگ بوژوویچ هدایت آبی‌پوشان را برعهده داشتند، اما هنوز ماجرای شکایت این سرمربی آفریقایی برای دریافت غرامت از استقلال موضوع داغ برای هواداران محسوب می‌شود.

IMG_20250406_183047_997

از روزی که موسیمانه ایران را ترک کرد، همواره بحث‌هایی درباره شکایت رسمی این سرمربی به فیفا بابت دریافت کل مطالباتش وجود داشته، اما این مسئله هیچ گاه شکل عملی به خود نگرفت.

از روز گذشته بار دیگر موضوع شکایت موسیمانه از استقلال به فیفا داغ شده و برخی رسانه‌ها خبر از ثبت این شکایت در فدراسیون جهانی دادند.

با این حال پیگیری‌های از باشگاه استقلال نشان می‌دهد که موسیمانه همچنان شکایت خود از استقلال را در فیفا ثبت نکرده که اگر اینطور بود، ابلاغ این شکایت از فدراسیون جهانی به فدراسیون فوتبال ایران و در نهایت باشگاه استقلال می‌رسید.

در سامانه بین‌المللی باشگاه استقلال تا ظهر امروز هیچ شکایتی از موسیمانه از سوی فیفا ارائه نشده و اینکه چرا سرمربی آفریقایی همچنان شکایت رسمی از این باشگاه را به فیفا نداده هم موضوع قابل توجه‌ای محسوب می‌شود.

ایمپلنت اقساطی دندان با ضمانت مادام العمر

برای مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • علی

    حالا شما هی پیگیری کنید تا طرف شکایت کنه !!!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج