۱۵۰۲۳۷۳
۱ نظر
۳۴۶۱
۱ نظر
۳۴۶۱
پ

بازگشت احمد عابدزاده به سکوهای پرسپولیس

پیش از شروع بازی پرسپولیس و شمس‌آذر هواداران پرسپولیس احمد عابدزاده را تشویق کردند.

ورزش سه: دیدار تیم‌های پرسپولیس و شمس‌آذر در حالی به میزبانی تیم قزوینی برگزار می‌شود که هواداران پرسپولیس مطابق انتظار حضور پرشوری در ورزشگاه داشتند و تمام ظرفیت اختصاص یافته به تیم خود را پر کردند تا حمایت کاملی را از تیم سابق خود داشته باشند.

photo_2025-03-30_20-03-20

در شرایطی که بازیکنان دو تیم مشغول گرم کردن بودند اما هواداران پرسپولیس سرود معروف و قدیمی و جالب خود را سر دادند که خبرنگاران و عکاسان حاضر در ورزشگاه را متعجب کرد. آنها سرود «عقاب آسیا با ماست» را که متعلق به احمد عابدزاده و سال‌های حضور او در پرسپولیس است، برای دقایقی هم‌خوانی کردند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • علی

    عجب قدم خیری بود سه گل فدای سرت

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج