کنایه سنگین نقی معمولی به حسن یزدانی
«محسن تنابنده» در سومین قسمت از دوره هفتم سریال پایتخت به «حسن یزدانی» دارنده مدال های متعدد و معتبر کشتی جهان و المپیک کتایه ای سنگین زد.
خبرآنلاین: محسن تنابنده که نقش نقی معمولی در سریال پایتخت را بازی می کند، در هیبت مربی در سالن کشتی و هنگام گفت و گو با همسرش به شیوه کشتی گرفتن یزدانی طعنه زد و گفت: «کشتی فقط زیر کتف زدن و هل دادن به بیرون تشک نیست».
بدون شک کشتی گیران بسیار زیادی در جهان با زدن زیر کتف و خارج کردن از تشک، حریف را مغلوب و پیروز می شوند اما یزدانی دارنده یک مدال طلا و ۲ نقره المپیک مشهورترین کشتی گیری است که با این شیوه رقبای خود را مغلوب می کند و این کنایه به طور خاص به او اشاره دارد.
البته که سبک کشتی گرفتن یزدانی این روزها طرفداران فراوانی پیدا کرده است. روشی که در آن جذابیت های کشتی ایرانی کم رنگ تر و این رشته را نزد ایرانیان وجهلن کم بیننده تر کرده است.
نقی معمولی مربی کشتی سریال پایتخت کسانی که سعی دارند سنگ بنای کشتی ایران را تغییر دهند نفرین می کند و به آنان لعنت می فرستد و می گوید: «آخه ما مهد کشتی هستیم ما باید فن بزنیم ما باید حرکت داشته باشیم زیر بگیریم بلند کنیم پرتاب کنیم ما که نباید فقط زیر کتف بزنیم هل بدهیم و ببریم بیرون.»
نظر کاربران
ممنون از آقای معمولی
آفرین. حرف حق
احسنت
باریکلا
افرین مش نقی
گل گفتی کدخدا
دمت گرم حق تا ابد
کلا ما داریم با هل دادن زندگی می کنیم کشتی که هیچ
دمت گرم حاجی گل گفتی
فقط مونده بود نقی معمولی از کشتی حرف بزنه نه اینکه چندین مدال طلای المپیک و جهانی داره یا مثلا سرمربی تیم ملی بوده خیلی از کشتی سر در میاره.من نمیدونم چرا همه دلشون میخواد تو کاری که تخصص ندارن نظر بدن
نقی جان کارت درسته