۱۵۰۱۷۲۶
۷ نظر
۵۵۸۲
۷ نظر
۵۵۸۲
پ

پیغام غیرمستقیم ولی واضح طارمی به قلعه‌نویی

صحبت‌های مهدی طارمی پس از دو بازی اخیر مقابل امارات و ازبکستان را نمی‌توان نادیده گرفت. کاپیتان دوم تیم ملی که یکبار برای حمایت از قلعه‌نویی، پیشانی او را بوسید حالا به ایرادات اساسی تیم تحت هدایت امیر اشاره می‌کند.

تابناک: صحبت‌های مهدی طارمی پس از دو بازی اخیر مقابل امارات و ازبکستان را نمی‌توان نادیده گرفت. کاپیتان دوم تیم ملی که یکبار برای حمایت از قلعه‌نویی، پیشانی او را بوسید حالا به ایرادات اساسی تیم تحت هدایت امیر اشاره می‌کند.

1981516_558

 

صحبت‌های طارمی زمانی معنای بیشتری پیدا می‌کند که به شایعات یکی، دو ماه اخیر مبنی بر کودتای نرم علیه سرمربی توجه کنیم و البته اتفاقات چند ماه منتهی به جام جهانی ۲۰۲۲ قطر را به یاد بیاوریم.

تیم ملی فوتبال ایران، فیفادی اخیر را هم با موفقیت پشت سرگذاشت و با پیروزی مقابل امارات و در ادامه تساوی برابر ازبکستان، صعود خود به جام جهانی ۲۰۲۶ کانادا، مکزیک و ایالات متحده آمریکا را مسجل کرد تا جزو اولین تیم‌هایی باشد که از قاره‌های مختلف به این مهم دست می‌یابد. در این بین نکته مهم اینکه مهدی طارمی بازیکن تیم اینتر و کاپیتان دوم تیم ملی، در هر دو بازی چهره ویژه و قابل توجهی میان ملی‌پوشان بود.

طارمی در بازی با امارات به دلیل مصدومیت از ناحیه کشاله ران و همسترینگ، روی نیمکت نشست. در واقع درون مستطیل سبز خبری از این لژیونر فوتبال ایران نبود، اما او بیرون زمین و در مصاحبه‌اش پس از بازی حسابی خبرساز شد. او در اظهاراتی غیر منتظره تأکید کرد که با شرایط فعلی، نمی‌توان در جام جهانی موفق بود. گرچه به این بخش از صحبت‌های مهدی طارمی نسبت به حرف‌های جنجالی‌اش در مورد قطع برق پروژکتور ورزشگاه، دلار ۱۰۰ هزار تومانی و احتمال پول‌شویی یا پول‌خوری در بازسازی استادیوم آزادی، توجه کمتری شد.

طارمی پس از بازی با امارات که روی نیمکت نشسته بود در مورد شرایط تیم ملی گفت: «صعود ما به جام جهانی تقریباً قطعی شده، اما به نظر من، باید از لحاظ ساختار تیمی برخی شرایط را بهبود ببخشیم. در حال حاضر، گروهی که در تیم ملی حضور دارند، تجربه شرکت در جام جهانی را نداشته‌اند. من تاکنون روی نیمکت تیم ملی نبوده‌ام، اما برخی نکاتی که در آنجا مشاهده کردم، به نظرم در سطح جام جهانی کارآمد نخواهند بود.» او افزود: «شرایط این رقابت‌ها کاملاً متفاوت و سطح بازی‌های بین‌المللی، به‌ویژه در مقایسه با مسابقات آسیایی، بسیار بالاتر است. به همین دلیل، باید عملکرد بهتری داشته باشیم. با این شرایط، به نظر من کار بسیار سختی خواهیم داشت. ما در گذشته با برنامه‌ریزی دقیق و جزئیات مشخص به جام جهانی می‌رفتیم و در نهایت، آبرومندانه حذف می‌شدیم. اما اگر هدف ما صعود از مرحله گروهی باشد، یا حتی همان حذف آبرومندانه، فکر می‌کنم شرایط فعلی بسیار دشوار خواهد بود و باید از نظر ساختاری بهبود یابیم.»

ستاره ملی‌پوش فوتبال ایران در بازی دوم (ازبکستان) شرایط متفاوتی را پشت سرگذاشت و همچون ستاره‌ای که همیشه انتظارات از آنها در بازی‌های حساس وجود دارد، به کمک تیم آمد. تیم ملی در خانه دو بار مقابل ازبکستان عقب افتاد و هر دو بار با گل‌های طارمی به بازی برگشت تا در نهایت گرچه پیروز میدان نشد، اما با همان تساوی به خواسته‌اش که قطعی شدن صعود به جام جهانی بود، دست یابد. اما مهاجم کهنه کار تیم ملی به همین جا بسنده نکرد و پس از سوت پایان بازی و در میانه جشن صعود بازیکنان و هواداران حاضر در ورزشگاه، بازهم جملات قابل توجه و معناداری در مصاحبه‌اش داشت. او در بخشی از صحبت‌هایش گفت: «ما در این بازی روی دو اشتباه فردی نه، بلکه تیمی و تاکتیکی گل خوردیم که نباید گل می‌خوردیم، ولی این اتفاقات افتاد. ما توانستیم موقعیت‌های گل زیادی ایجاد کنیم و همین که توانستیم مساوی کرده و به جام جهانی صعود کنیم خیلی خوب بود، چرا که توانستیم مردم را شاد کنیم.»

تکه‌های پازل احتمال تغییر در کادرفنی تیم ملی

تمام این صحبت‌های مهدی طارمی که در حال حاضر مهم‌ترین ستاره بین‌المللی فوتبال ایران است و البته کاپیتان دوم تیم ملی، زمانی معنای بیشتری پیدا می‌کند که به شایعات یکی، دو ماه اخیر مبنی بر کودتای نرم علیه سرمربی توجه کنیم و البته اتفاقات چند ماه منتهی به جام جهانی ۲۰۲۲ قطر را به یاد بیاوریم. اینکه پروسه برکناری اسکوچیچ با تصمیم مهدی تاج و نقش آفرینی جهانبخش و طارمی و داستان‌هایی که داشتند، چگونه کلید خورد و به بار نشست.

در این مدت برخی منابع مدعی شده‌اند که فدراسیون فوتبال و بخشی از بازیکنان باتجربه تیم ملی، خواهان تغییر در کادرفنی هستند و اینکه تیم ملی با یک مربی نامدار خارجی راهی جام جهانی ۲۰۲۶ شود. گرچه در همین مدت مهدی تاج به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال، واکنش‌هایی به شایعات داشته و تأکید کرده که امیر قلعه‌نویی سرمربی تیم ملی ایران در جام جهانی پیش‌رو خواهد بود. با این حال، مشخصاً صحبت‌های مهدی طارمی بعد از بازی با امارات که اشاره به «تجربه شرکت در جام جهانی» داشت، به کادرفنی و در رأس آنها امیر قلعه نویی مربوط می‌شود و چه بسا بعد از بازی با ازبکستان هم تأکید کرد که تیم ملی روی اشتباهات تاکتیکی گل خورده است؛ نه اشتباهات فردی.

در واقع تمام این ایراد‌ها و اشارات غیرمستقیم به سمت کادرفنی تیم ملی، درحالی صورت گرفته که به نظر می‌رسد طارمی (و احتمالا گروهی از بازیکنان باتجربه تیم ملی)، رویکرد متفاوتی در قیاس با ماه‌های گذشته، نسبت به قلعه‌نویی دارد. برای این مهم کافی است فلش بکی به شهریور ۱۴۰۳ بزنیم. دقیقه ۸۷ بازی ایران و قرقیزستان که بخشی از هواداران حاضر در ورزشگاه فولادشهر اقدام به شعار علیه سرمربی تیم ملی کردند تا به این ترتیب نارضایتی خود از نمایش نه چندان خوب تیم ملی را علنی کنند. در این لحظه امیر قلعه‌نویی که از کنار خط با چهره‌ای درهم، ملی‌پوشان را رو به جلو هدایت می‌کرد و سعی داشت بی‌توجهی خود نسبت به این مسئله را نشان بدهد، اتفاق جالبی افتاد. مهدی طارمی خود را به کنار خط طولی زمین رساند و با در آغوش گرفتن قلعه‌نویی و بوسیدن پیشانی‌اش، به نوعی حمایت خود و بازیکنان را از سرمربی تیم به نمایش گذاشت.

با تمام این اوصاف، حالا که صعود تیم ملی پیش از پایان مسابقات انتخابی قطعی شده، برخی نشانه‌ها و تحرکات حاکی از تغییرات در کادرفنی تیم ملی است. در این بین ممکن است موضع برخی کارشناسان و پیشکسوتان و البته بخش قابل توجهی از افکار عمومی که خواستار تقویت کادرفنی تیم ملی هستند، به تغییر معادلات کمک کند.

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • اردلان

    داستان درست نکن

  • هیچی

    اگرگواردیولا وبهتراز اون رو هم بیارن با وجود زیر آب زنهایی مثل تو هیچکار نمیتونن بکنن تو وپنج شش نفر دیگه باید ساکتونو ببندید و از تیم ملی برید بیرون که اگر برید ملت به همین هم راضین وصعود به مرحله بعدپیشکش

  • کمال

    وقتی بازیکن سالاری باشه همینه که فوتبال ما به هیچ کجا نخواهد رسید رئیس فدراسیون اگه زیر پاش خیس نباشه نباید به خواسته چند بازبکن مربی عوض کنه شک نکنید دلالها زیر پای بازیکنان نشستن تا مربی خود رو به تیم ملی غالب کنن واقعا تیم ملی و فدراسیون شده بچه بازی هر احمقی دوتا شوت زیر توپ زده شده صاحب نظر

  • پ

    مربی کارکشته ایرانی عالیه مثل قلعه نویی که تیم رو درک میکنه و با تقویت تیم میتونه و مشاوره های کادر فنی میتونه تیمی موفق در جام جهانی بسازه ‌.
    وگرنه این که یهو بریم یه مربی خارجی بیاریم این یعنی مربی خارجی بنجل

  • علی

    دقیقا درست میگه

  • ۶۰سال حسرت ستاره

    واقعا دنبال چی میگردید؟؟؟ چرا الکی حرف درست میکنید؟؟

  • آرمان

    ایشالاطارمی نسخه اخراج قلعه نوعی روزودتربپیچه ازشرش خلاص بشیم.مردک حرف کسی روگوش نمیکنه..به قران قسم الهویی.تینوریان.رحمان.جاشون درتیم ملی نیست.دفاع تیم ملی خیلی افتصاح ست.شجاع.قدوس.حردانی.روزبه.بدردتیم ملی نمیخورن.جهانبخش.عزت الهی هم خوب بازی نمیکنن.تیم ملی بایدجونتربشه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج