۱۵۰۱۶۹۹
۸ نظر
۱۱۹۲
۸ نظر
۱۱۹۲
پ

مصدومیت اورونوف از پای راست به پای چپ منتقل شد!

مصدومیت اورونوف از ناحیه قدیمی نیست و آسیب‌دیدگی جدید او موجی از نگرانی را به وجود آورده است.

ورزش سه: مصدومیت اورونوف از ناحیه قدیمی نیست و آسیب‌دیدگی جدید او موجی از نگرانی را به وجود آورده است.

1553374_674

هواداران پرسپولیس این روز‌ها با اضطراب شرایط اوستون اورونوف را دنبال می‌کنند. وینگر ازبکستانی سرخ‌پوشان که می‌توانست به یکی از مهره‌های کلیدی تیم اسماعیل کارتال تبدیل شود، بار دیگر با مصدومیتی جدید مواجه شده است. این آسیب‌دیدگی باعث شد او دیدار‌های تیم ملی کشورش مقابل قرقیزستان و ایران را از دست بدهد، اما حالا نگرانی بزرگ‌تر، میزان آمادگی او برای بازی‌های حساس پرسپولیس در لیگ برتر است.

*جزئیات مصدومیت؛ سومین آسیب‌دیدگی در یک سال اخیر

برخلاف برخی گمانه‌زنی‌ها، مصدومیت جدید اورونوف ارتباطی با مشکلات قبلی او از ناحیه همسترینگ ندارد. اگرچه در گذشته با آسیب‌دیدگی همسترینگ پای راست و همچنین کشیدگی کشاله ران دست‌وپنجه نرم کرده بود، این‌بار او از ناحیه عضله دوقلوی ساق پای چپ دچار مشکل شده است. این سومین مصدومیت او از سه ناحیه کاملاً متفاوت است، موضوعی که می‌تواند زنگ خطر بزرگی برای پرسپولیس باشد.

*حضور مقابل شمس آذر؛ ریسک یا بازگشت سریع؟

پزشکان پرسپولیس معتقدند اگر اورونوف در دیدار برابر شمس آذر استراحت کند، احتمال تشدید آسیب‌دیدگی‌اش کاهش خواهد یافت. با این حال، او از نظر فیزیکی توانایی حضور در این مسابقه را دارد، اما تصمیم نهایی بر عهده کادر فنی و تیم پزشکی است. در شرایطی که پرسپولیس در کورس قهرمانی قرار دارد، استفاده از وینگر خلاق خود در این مقطع حیاتی است، اما حفظ سلامت او برای بازی‌های سرنوشت‌ساز پیش رو نیز به همان اندازه اهمیت دارد.

*پرسپولیس و یک نگرانی جدی

اینکه اورونوف در بازه‌ای کوتاه سه مصدومیت از سه ناحیه مختلف را تجربه کرده، یک نگرانی اساسی برای پرسپولیس و هواداران این تیم محسوب می‌شود. تیم اسماعیل کارتال روی توانایی‌های او حساب ویژه‌ای باز کرده است و حالا همه منتظرند ببینند آیا این وینگر ازبک می‌تواند در بازی‌های آینده دوباره در ترکیب قرار بگیرد، یا اینکه این مصدومیت، یک غیبت مهم دیگر را برای او رقم خواهد زد.

اورونوف فصل گذشته مهره مهمی در مسیر قهرمانی سرخپوشان بود، اما این فصل علی‌رغم تمدید میلیون دلاری با پرسپولیس به دلیل مصدومیت‌های کلافه کننده نتوانسته آنطور که باید در خدمت پرسپولیس باشد و این موضوع او را از شرایط آرمانی دور کرده است. حالا مصدومیت جدید او در آستانه هفت فینال پرسپولیس در لیگ می‌تواند بار دیگر دست کارتال را در پست وینگر چپ ببندد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بی نام

    فعلا سفره ای بازه ومیهمان هم بخور .درست روش تیغ زدن بلده بدن انسان ۷۸عضو داره برای هر قسمت دوهفته مصدوم یا احساس درد کنه بازی نمیکنه هیچ باید مبلغی اضافه هم بهش بدید .گرگ ازبک

  • بی نام

    فعلا سفره ای بازه ومیهمان هم بخور .درست روش تیغ زدن بلده بدن انسان ۷۸عضو داره برای هر قسمت دوهفته مصدوم یا احساس درد کنه بازی نمیکنه هیچ باید مبلغی اضافه هم بهش بدید .گرگ ازبک

  • هاشم خلیلی

    بازیکن همیشه مصدوم

  • شهرام شریفی

    بابا اینو ردش کنید بره
    بیت المال هر کی به هر کیه
    به خدا با پول این میشه ۵۰ تا مدرسه توی سیستان و بلوچستان ساخت.

  • نیازی نیست

    کاش بامنهم یک قردادببنیدوهمیشه بگیدمصدومه،خداشانس بده.....

  • ف.....ت

    گاریدو باعث و بانی این مصدومیته مگر نه بازیکن در حد اروپا اس

  • Titan taj

    این میخواد از لنگ بره سرکارشون گذاشته

  • مشهدی

    فیلم داره بازی میکنه. میخواد پول بگیره بره. منت کول باشگاه بکنه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج