۱۴۹۹۰۴۸
۱۱۳۹
۱۱۳۹
پ

هافبک استقلال با کتف بسته در تمرینات آبی‌پوشان

محمدحسین اسلامی که از ناحیه کتف دچار مصدومیت شده، امروز (چهارشنبه) با شرایط خاصی در تمرینات استقلال حضور یافت.

ایلنا: محمدحسین اسلامی، هافبک جوان استقلال که پیش از نیم فصل دوم مقابل الاهلی از ناحیه کتف دچار مصدومیت سنگینی شد، بازی‌های زیادی از همراهی استقلال محروم شد و حالا مجددا با همان مصدومیت قدیمی دست و پنجه نرم می‌کند.

پیش از این ترقوه دست او از سه ناحیه دچار شکستگی شده بود و بعد از بازی مقابل پرسپولیس از همان ناحیه دچار مصدومیت نسبتا شدیدی شد و آخرین دیدار سال استقلال مقابل ذوب‌آهن را نیز از دست خواهد داد.

او که دو دیدار حساس تیمش برابر النصر را در لیگ نخبگان از دست داد، دو هفته‌ای است که در حال پشت سر گذاشتن روند درمانی‌اش است و امروز نیز با کتف بسته در تمرینات استقلال حضور یافت.

1

اسلامی در تعطیلات نیز تمرینات اختصاصی خود را دنبال خواهد کرد تا به آمادگی لازم بازگشت به میادین در ادامه فصل دست پیدا کند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

ایمپلنت اقساطی دندان با ضمانت مادام العمر

برای مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج