مدافع استقلال: شاید به لیگ عربستان برگردم!
مدافع برزیلی استقلال پیش بینی کرد که الهلال قهرمان فصل جاری لیگ نخبگان آسیا شود. او همچنین از احتمال بازگشت خود به لیگ عربستان سخن به میان آورد.
ایسنا: رافائل سیلوا بعد از بازی در گفت و گویی که با روزنامه الشرق الاوسط داشت درباره این سوال که کدام تیم بیشترین شانس را برای قهرمانی در فصل جاری لیگ نخبگان آسیا دارد، اینگونه پاسخ داد: به نظرم الهلال جام قهرمانی را بالای سر خواهد برد البته النصر هم شانس قهرمانی دارد.
سیلوا درباره لیگ عربستان و احتمال بازگشت خود به این لیگ گفت: قهرمانی من با الفیصلی در جام حذفی عربستان لحظه زیبا و جالبی برای من بود و سقوط به لیگ پایین تر هم بدترین خاطره من. شاید روزی به لیگ عربستان برگشتم. به نظرم این فرصت را دارم که به لیگ عربستان برگردم.
او درباره دلیل شکست تیمش گفت: دلایل زیادی دارد که مهم ترین آنها اشتباهات فردی بود. النصر تیم بزرگی است و اشتباه کردن برابر آنها تاوان دارد اما به هر حال زندگی ادامه دارد. اکنون صحبت کردن بعد از شکست سخت است. به هر حال این احتمال وجود دارد و باید فصل را ادامه دهیم. برای النصر آرزوی موفقیت می کنیم.
ارسال نظر