۱۴۹۷۳۶۷
۲ نظر
۱۲۵۲
۲ نظر
۱۲۵۲
پ

تارتار، داوران را تهدید به افشاگری کرد

مهدی تارتار میگوید نهادهای نظارتی باید با دقت بیشتری اتفاقات داوری را رصد کنند.

ورزش سه: مهدی تارتار سرمربی تیم گل‌گهر سیرجان در نشست خبری پیش از بازی خیبر حضور یافت و در مورد این بازی گفت: به تیم لرتباران خیبر خوشامد می‌گویم. در مورد بازی فردا باید بگویم که باتوجه به شناختی که دو تیم نسبت به هم دارند، بازی سختی را پیشبینی میکنم. باید پرتلاش باشیم چون آنها سختکوش و با انگیزه هستند و در بخش پرسینگ خوب هستند و در پاس‌های بلند و بازی مستقیم و گرفتن توپ سوم تبحر دارند و در اوت بلند برنامه دارند و همچنین ارسال از جناحین.

IMG_20250305_172308_315

سرمربی گل‌گهر در خصوص هدف تیمش توضیح داد: باید خیلی با تمرکز بازی کنیم و انشالله با گرفتن سه امتیاز فاصله خوبی با تیمهای پایین‌تر ایجاد کنیم و به تیمهای بالاتر نزدیک شویم.

تارتار در مورد اتفاقات داوری بازی قبلی خیبر عنوان کرد: گروه داوری بازی فردا باتجربه هستند و در این مورد فعلا صحبت نمیکنم و دوست ندارم تمرکز گروه داوری بهم بخورد. اما در مورد داوری‌های نیم فصل دوم فردا صحبت جامع خواهم داشت چون داوری باعث نگرانی ما شده است.

وی افزود: نیم فصل دوم طبیعتا قرارداد برخی مربیان به پایان می‌رسد و شیطنت صورت می‌گیرد. من از مربیان شروع میکنم چون خودم مربی هستم و نهادهای نظارتی باید حواسشان جمع باشد و رصد کنند. تصمیماتی در داوری گرفته می‌شود که نتیجه را تعیین می‌کند. من نخواستم وارد شوم که تمرکز ما و گروه داوری بهم خورد. اما فردا صحبت می‌کنم.  

او درباره غایبان تیمش گفت: ابوالفضل رزاق‌پور محروم است و یکی دو بازیکن مصدوم جزئی هستند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

ایمپلنت اقساطی دندان با ضمانت مادام العمر

برای مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • پدرام

    همه فهمیدند داوران لنگی وشتیل بگیرند!

  • رضا

    حال روز داوران ایرانی خوب نیست،بیاید یک فصل از داوران غیر ایرانی استفاده کنیم تا مشخص شود جام لایق چه تیمی هستش

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج