۱۴۹۷۲۲۷
۶ نظر
۳۴۲۹
۶ نظر
۳۴۲۹
پ

شکایت دو بنجل علیه استقلال؛ ۸۵۰ هزار دلار می‌خواهیم!

دو بازیکن خارجی اما بی‌آنکه حضوری در ترکیب آبی‌ها داشته باشند، استقلال را ترک کردند. دلیل خروج آنها مخالفت نکونام با تداوم حضور آنها در ترکیب آبی‌ها بود.

 ایران ورزشی: ابتدای فصل بیست و چهارم مدیران سابق استقلال اقدام به خرید دو بازیکن بوسنیایی کردند. این دو بازیکن زمانی به استقلال ملحق شدند که تکلیف سرمربی این تیم مشخص نشده بود. یکی از این بازیکنان آلمدین زیلیکیچ نام داشت که در پست هافبک میانی بازی می‌کرد و دیگری ودران کیوسفسکی بود که در پست دروازه‌بان بازی می‌کرد.

IMG_20250305_074308_824

این دو بازیکن، اما بی‌آنکه حضوری در ترکیب آبی‌ها داشته باشند، این تیم را ترک کردند. دلیل خروج آنها مخالفت نکونام با تداوم حضور آنها در ترکیب آبی‌ها بود در حالی که مدیران سابق این باشگاه اعتقاد داشتند، چون در مقطعی تکلیف سرمربی مشخص نبوده اقدام به جذب این دو بازیکن کرده‌اند تا احیاناً استقلال با مشکل مواجه نشود.

نکونام، اما به دلیل اختلاف سلیقه‌های بسیاری که با فرشید سمیعی و احمد شهریاری (مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره‌سابق) داشت مانع از حضور این دو بازیکن شد تا در نهایت آنها استقلال را ترک کرده و شکایتی را هم علیه این باشگاه به مراجع فیفا مطرح کنند.

این شکایت اکنون برای مدیران جدید استقلال تبدیل به یک دردسر بزرگ شده است. هرچند که مالکان باشگاه استقلال آن زمان که مدیران سابق اقدام به جذب بوسنیایی‌ها کردند در جریان ماجرا قرار داشتند و در واقع اکنون آنها هستند که جلوتر از مدیران استقلال باید پاسخگوی این قرارداد عجیب و غریب باشند.

قراردادی که دست کم ۸۵۰ هزار دلار بار مالی برای این باشگاه به همراه خواهد داشت و استقلال را با یک بحران مالی جدید مواجه خواهد کرد. علی نظری جویباری با تأیید شکایت این دو بازیکن بوسنیایی اعلام کرده که هر دو به فیفا شکایت کرده‌اند و باشگاه استقلال باید مبالغ مورد نظر به همراه جریمه دیرکرد در پرداخت را به این دو بازیکن بدهد. شاید اگر مدیران سابق در عقد قرارداد با این دو بازیکن دقت می‌کردند، چنین بحران مالی ایجاد نمی‌شد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

ایمپلنت اقساطی دندان با ضمانت مادام العمر

برای مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • منصور

    چرا واحد حقوقی استقلال از شهریاری شکایت نمیکند
    دادستان کشور چرا ورود نمیکند
    چرا شهریاری باید آزاد و ول باشد
    چرا

  • بانوی ایرانی

    دقیقا همین بلا! چند فصل پیش سر
    پرسپولیس آمد ...

  • بازی روزگار

    مگه سهمیه خارجی اینا نمی‌سوزد یا فقط مال پرسپولیس خاری شده در چشمان کمیته انضباطی و فدراسیون آقای تاج

  • تنها

    نمیدونم بنویسم آقای عزیز یا خانم عزیز ولی به هرحال وقتی سواد نداری و چیزی را نمیدانی یا درک نمی کنی اضهار نظر نکن که باعث آبرو ریزی شود و هواداران پرسپولیس را مضحکه ديگران کنی از من به تو نصیحت من بعد خواستی نظر بدی یه سرچ تو گوشیت انجام بده و اطلاعات خود را کامل کن و نظرت را بگو

  • ناصری

    سرت تو کار خودت باش خواهشن دخالت نکن

  • ناصری

    پول مفت مردوم بدبخت از جیبشون ک نمیخوان بدن

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج