۱۴۹۶۴۴۱
۲۲۹۱
۲۲۹۱
پ

موعود بنیادی‌فر جواب روزبه چشمی را داد

موعود بنیادی‌فر درباره اظهارات روزبه چشمی پس از دربی و اعتراضات او به تیم داوری گفت:‌ چشمی دچار اشتباه محاسباتی شد. بعد از دربی پارسال برای استقلال زیاد سوت زدم.

فارس: موعود بنیادی فر داور لیگ برتر پس از مجمع انتخاباتی فدراسیون فوتبال در جمع خبرنگاران گفت: چشمی دچار اشتباه محاسباتی شد. بعد از دربی پارسال برای استقلال زیاد سوت زدم.

IMG_20250301_160650_767

وی افزود: من بعد از دربی سال قبل برای استقلال زیاد سوت زدم. این فصل بازی استقلال و گل گهر را سوت زدم.

بنیادی فر ادامه داد: چشمی اشتباه محاسباتی داشت که بعد از دربی آن حرف را زد. یکسری از داورها کلاس VAR را نرفتند و باعث شد داوران این سیستم کم شود.

وی گفت: دوربین های ما خیلی کم است و کیفیتشان هم بسیار پایین است و باعث می شود زمان چک کردن صحنه ها طولانی شود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج