۱۴۹۳۷۵۹
۷ نظر
۲۲۹۹
۷ نظر
۲۲۹۹
پ

پرسپولیس می‌ره بالا یا استقلال؟ ما خیلی وقته باختیم!

بحث اینجاست که وقتی سطح کری‌خوانی در میان اهالی فوتبال به "کمتر گل خوردن" از تیمی مثل الهلال رسیده شاید باید فاتحه این فوتبال خوانده شود.

برترین‌ها: دیشب پرسپولیس مقابل النصر متوقف شد. در شبی که 70هزار هوادار به امید ارائه یک بازی جذاب روی صندلی‌های نه‌چندان راحت آزادی در سوز سرما نشستند تا شاید با یک شلیک پس از سال‌ها مقابل تیم‌های عربستانی به یک پیروزی حداقلی برسیم. اما خب نشد. حالا عده‌ای منتظر بازی امشب استقلال هستند و خب شانس آبی‌ها برای صعود به دور حذفی لیگ نخبگان روی کاغذ بیشتر است؛ اما بحث اینجاست که وقتی سطح کری‌خوانی در میان اهالی فوتبال به "کمتر گل خوردن" از تیمی مثل الهلال رسیده شاید باید فاتحه این فوتبال خوانده شود.

3-1

به هر حال ما دیرزمانی‌ست که قافیه را به همین رقبای حاشیه خلیج فارس باختیم و همین که اصلا چنین جمعیتی در این اوضاع نابسامان به استادیوم می‌روند هم خود شاید غنیمتی‌ست. پرسپولیس دیشب به وضوح تیم ضعیف‌تر میدان بود. برخی تقصیرات را به گردن بازیکن‌ها انداختند و حتی شعار "بی‌غیرت" هم علیه آن‌ها سر داده شد اما چیزی که در این میان برجسته‌تر از باقی مولفه‌هاست، سیستم مدیریتی فوتبال ماست که مشت نمونه خروار مدیریت کلان جامعه است.

درباره استقلال هم که البته امشب با احتمال توفیق بیشتری (البته اگر بتوان گفت توفیق) مواجه است، ماجرا چندان تفاوتی نمی‌کند. آن‌ها هم امسال مثل رقیبشان، ویرانه‌ای بودند که مثل خانه‌به‌دوش‌ها به شهرها و البته کشورهای مختلف سفر کردند تا بتوانند به عنوان "میزبان" در زمین مسابقه حاضر شوند! نکته‌ای خنده‌دار اما تلخ که در نهایت ایران را در جوامع بین‌المللی سوژه خاص و عام می‌کند.

197173

بنظر می‌رسد در روزهایی که زندگی مردم وارد تنگنایی بی‌سابقه شده، دیگر فوتبال هم طعم گذشته را ندارد و البته که محلی از اعراب هم نیست و دست‌کم می‌توان گفت که از همان حالت "دلخوشی مردم شده فوتبال" هم عبور کردیم. حالا با وضعی که برای دو تیم مشهور ایرانی درست کرده‌اند حداقل انتظار برخی از هواداران این شده که اصلا تیمشان به مرحله بعد صعود نکند تا مبادا جلوی تیم‌های متمول و البته حرفه‌ای سعودی شکست سختی بخورند. اما چیزی که در میان غالب هواداران مشاهده می‌شود، "بی‌اهمیت شدن" ماجراست. 

کاربران چه گفتند؟

شهروند ساده نوشت: شاید یکم عجیب بنظر بیاد ولی به عنوان یک پرسپولیسی اصلا دلم نمی‌خواد صعود کنیم. هنوز نیمه اول الهلال یادمه و اینکه اگه نیمه دوم بازیکنای اصلی رو نمی‌کشدن بیرون چی می‌شد؟ ما از فوتبال عربستان که هیچ از امارات و قطرم جا موندیم. صعود کنیم که استرس داشته باشیم ۶ یا ۸ تا نخوریم؟

77

سعید معترض است: کارمون به جایی رسیده که باید تلاش کنیم به عنوان تیم هشتم غرب آسیا صعود کنیم. با ما چه کردید واقعا؟

بابک از هواداران استقلال: من نمیدونم این آقایون امشب چیکار می‌کنن. جدی برام اونقدر مهم نیست صعود کنن یا نکنن. فکر کنم بقیه هوادارا هم همین حس رو دارن. به دستشون برسونید این مطلب رو لطفا!

سارا از هواداران پرسپولیس: وضعیت پرسپولیس به جایی رسید که تنها راه صعودش اینه که استقلال به الریان ببازه و حذف بشه. از ۱۲ تیم ۸ تیم صعود می‌کنن بعد بهترین باشگاه‌های ایران نمی‌تونن توی اون ۸ تیم باشن. نمی‌دونم حتی به کی باید چی بگم دیگه!

143862_966

جیمبو هم نوشت: استقلال و پرسپولیس چرا دوست دارن برن مرحله بعد واقعا؟ فاصله انقدر زیاده با معجزه هم کار در نمیاد...

و تد لاسو: تنها افتخار آسیایی درویش، اهدای فرش پنج میلیاردی به رونالدو بود. به خاطر آبرو و حیثیت فوتبالمون هم که شده این آدما رو اخراج کنید!

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ایلیا

    گاهی ازخودم میپرسم مگراونا چی ازمابهتر وبیشتر دارن که مانداریم.وسکوتم بالاترین پاسخ سئوالم بود.

  • مهدی

    ما خیلی وقته نه فوتبال بلکه در خیلی چیزها به عربها باختیم

  • sarab

    یه چیزهایی به اسم مدیریت .و...

  • منوچهر

    آقایان خانمهای محترم تا تاج رئیس فدراسیون است آش همان آش است وکاسه همان کاسه این بابا باید عوض شود تا فوتبال ایران نجات پیدا کند

  • اشی مشی

    دلخوش به هوادارانی هم که به ورزشگاه میان نباشید چون همین مدیران دوزاری کاری خواهند کرد که دیگه اونا هم به ورزشگاه نرن

  • AMIR REZA

    پرسپولیسیا استقلالی ها وقتی بازی کن های ما رفتن از لیگ ایران چه انتظاری هست قاعدی سامان قدوس و.... مهدی طارمی برای پیشرفت رفت ایتالیا
    عین بعضی از وطن فروش ها نمیره لیگ عرب اگه بودن حداقل 3-1 میبردیم.

  • محمد

    کشورهای خلیج فارس تا یک حدی میتونن باپول پاشی موفق بشن چون فوتبال فقط پول نیست !

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج