۱۴۸۹۸۵۸
۲ نظر
۵۶۳
۲ نظر
۵۶۳
پ

علی انصاریان؛ یاد و خاطره‌ای که در دل‌ها باقی می‌ماند

چهار سال از درگذشت علی انصاریان بازیکن سابق تیم فوتبال پرسپولیس می گذرد اما همچنان نام و یاد او در بین هواداران فوتبال وجود دارد.

خبرگزاری مهر: باشگاه پرسپولیس، ۴ سال گذشت. چه روزهایی بود و چه کابوس نحسی! حالا با رفتن مهرداد میناوند چشم همه به علی انصاریان بود. کمتر کسی می‌توانست تصورش را کند که کارگردان روزگار بخواهد درام‌ترین پایان را برای این داستان بنویسد. همه پیش خودمان می‌گفتیم نه این داستان قسمت دومی خواهد داشت. این جا تمام نمی‌شود. یکی از قهرمان‌ها در لحظه آخر جان به در می‌برد ولی این گونه نبود.

یادش به خیر. حال و احوالش خیلی سینمایی بود. یک عشق فیلم تمام عیار. هیچ گاه نفهمیدیم بالاخره عشق نخستش فوتبال بود یا فیلم ولی با فیلم و سینما زندگی می‌کرد حتی در اوج فوتبال. علی انصاریان را حالا با ترکیب رنگارنگی از خاطرات به یاد می‌آوریم. چه قدر احساسی بود.

0

او را با آن بازی‌های متعصبانه‌اش به یاد می‌آوریم. با سری که جلوی استوک و توپ می‌گذاشت. با بخیه‌هایی که به خاطر بازی فوتبال روی سر و تنش نشست و به آنها افتخار می‌کرد. می‌گفت؛ این‌ها خیالم را راحت می‌کند که کم نگذاشته‌ام.

حالا کجا است ببیند، هوادارانی که برای‌شان زخم برمی‌داشت، روی سکوها چه زخم‌ها که برمی‌دارند و شماتت هم می‌شوند. روحش شاد و یادش گرامی باد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • mos

    روحشان شاااااااد یادشان در دلها باقی ماند

  • مریم

    هزار بار حیف علی انصاریان

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج