خبر خوش برای پرسپولیس؛ قاتل استقلال، نیست!
مهاجم تیم الهلال به دلیل مصدومیت یا محرومیت، امکان حضور در دیدار حساس مقابل پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا را از دست داد.
خبرورزشی: با اعلام رسمی باشگاه الهلال الکساندر میتروویچ، مهاجم زهردار این تیم دیدار مقابل پرسپولیس در لیگ نخبگان آسیا را از دست داد.
روزنامه گل عربی اعلام کرد که میتروویچ باوجود آنکه به تمرین گروهی الهلال برگشته است اما برابر پرسپولیس به میدان نخواهد رفت و تیمش را همراهی نخواهد کرد.
لئوناردو، ستاره جوان برزیلی الهلال در غیاب میتروویج عملکرد بسیار خوبی در ترکیب آبیپوشان عربستانی داشته است و به نظر میرسد که در بازی برابر پرسپولیس هم در ترکیب اصلی به میدان فرستاده شود.
دیدار پرسپولیس و الهلال در حالی برگزار میشود که نماینده عربستان با ۱۶ امتیاز در صدر جدول ردهبندی قرار دارد. در حالی که پرسپولیس با شش امتیاز در رده ششم ایستاده است.
ارسال نظر