ماجرای کارت آبی چیست و چه کاربردهایی دارد؟
فوتبالیها معتقدند کارت آبی هم بازی را جذابتر میکند هم بازیکنان را منضبطتر.
اطلاعات آنلاین: فوتبالیها معتقدند کارت آبی هم بازی را جذابتر میکند هم بازیکنان را منضبطتر.
شایعه استفاده از کارت آبی در بازیهای فوتبال امروز بلافاصله از سوی فیفا رد شد و به بررسی بیشتر موکول شد.
کارت آبی به سطوح بالای فوتبال نمی آید، حداقل نه قبل از این که در رده های پایین تر آزمایش شود...
اتحادیههای فوتبال در حال لحاظ کردن آزمایشی کارت جریمه جدیدی به رنگ آبی هستند تا از آن برای مقابله با بیانضباطی و توهین در حین برگزاری مسابقات استفاده کنند.
یورونیوز گزارش داده که هیات بینالمللی فوتبال (آی فَب، Ifab) قصد دارد برای مقابله با بازیکنان بدرفتار به طور آزمایشی کارت جدیدی را به مجموعه کارتهای داوران اضافه کند. بر این اساس، در صورتی که یک بازیکن کارت آبی دریافت کند، او مجبور خواهد شد به مدت ۱۰ دقیقه بیرون از زمین بازی و اصطلاحا در «جایگاه گناهکار، sin-bin» منتظر بماند.
همه میدانند که دریافت کارت قرمز حتی در خارج از دنیای فوتبال هم به این معنی است که شما در بد وضعیتی قرار گرفتهاید. در بازی فوتبال، اگر داور به شما کارت قرمز نشان داد، به این معنی است که از همان لحظه دیگر نقشی در مسابقه نخواهید داشت و نمیتوانید با بازیکن دیگری جایگزین شوید. موضوعی که اصلا هم شوخیبردار هم نیست.
کارت زرد هشدار میدهد که مراقب باش و حواست را جمع کن. اگر داور به شما نشان دهد، به این معنی است که مرتکب یک تخلف کوچک شدید، اما اگر دوباره مرتکب خطا بشوید و کارت زرد دوم را هم دریافت کنید برابر است با اخراج فوری.
کارت آبی جدید جایی در این بین است. اگر بازیکنی مرتکب تمارض شود یا رفتار گستاخانهای از او سر بزند، ممکن است به او آبی نشان داده شود و مجبور شود ۱۰ دقیقه بر روی صندلی یا جایگاه مخصوص «گناهکار» بنشیند. نشستن بر روی جایگاه گناهکار در بعضی ورزشها همچون بازی راگبی، نوعی آبروریزی برای بازیکنان به حساب میآید.
کارتهای آبی از نظر قدرت برابر با یک زرد هستند، بنابراین اگر بازیکنی دو کارت آبی یا یک کارت آبی و زرد دریافت کند، یک کارت قرمز در انتظار او خواهد بود و عذرش را خواهند خواست تا زودتر از همه به رختکن برود و دوش بگیرد.
هیات بینالمللی فوتبال در حقیقت قصد دارد با آوردن کارت آبی با پدیده افزایش مشاجره لفظی در زمین مقابله کند. همچنین اعتقاد بر این است که رفتار بازیکنان در زمین در بین هواداران نیز منعکس میشود و امید است که کارت آبی به فرونشاندن پرخاشگری در بین تماشاگران و مسابقات غیرحرفهای (همچون مسابقات مدارس، پیشکسوتان و محلی) کمک کند.
لیگ برتر فعلا در مرحله آزمایشی استفاده از کارت آبی شرکت نخواهد کرد و کارت آبی ابتدا در سطوح پایین ورزش فوتبال آزمایش خواهد شد.
ارسال نظر