۱۳۸۶۶۰۷
۱ نظر
۲۴۶۳
۱ نظر
۲۴۶۳
پ

این نشانه می‌گوید نظر برانکو تغییر می‌کند

ممکن است نظر برانکو در مورد حضور در تیم پرسپولیس تغییر کند.

خبرورزشی: ممکن است نظر برانکو در مورد حضور در تیم پرسپولیس تغییر کند.

Capture

برانکو به طور رسمی به پیشنهاد تیم پرسپولیس جواب داده است و گفته در این برهه از زمان نمی تواند به پیشنهاد پاسخ پرسپولیس بله بگوید. با این حال باشگاه پرسپولیس به حل مشکلات و جذب این  مربی امیدوار است و به تازگی مالیات این مربی را پرداخت کرده است.

اما یک نشانه می گوید، ممکن است، نظر برانکو در مورد حضور تیم پرسپولیس تغییر کند. حضور رضا چلنگر یکی از دوستان صمیمی برانکو در ایران و مترجم این مربی در اداره مالیات بوده است.

طبیعتا رضا چلنگر به توصیه برانکو به همراه نماینده باشگاه پرسپولیس راهی اداره مالیات شده است. در غیر اینصورت نیاز به حضور این مترجم در اداره مالیات نبود.

پرداخت مالیات برانکو یکی از دغدغه های مهم این مربی کروات برای حضور در تهران بود. این مربی کروات همیشه از ایران به عنوان وطن دوم خود یاد کرده است. اگر چه برانکو گفته به خانواده قول داده عمان آخرین تیم خارجی باشد که در آن کار می کند اما همان طور که اشاره شد ایران وطن برانکو است و تیم پرسپولیس برای او تیم خارجی محسوب نمی شود. 

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • مسعود

    برگرد عالیجناب ما منتظرت هستیم یک جام اسیایی ب ما بدهکار هستی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج