رکوردشکنی بیبیسی با بازی ایران- انگلیس
دیدار ایران و انگلیس در جام جهانی رکورد شبکه معروف تلویزیونی BBC را شکست.
ورزش سه: دیدار ایران و انگلیس در جام جهانی رکورد شبکه معروف تلویزیونی BBC را شکست.
گری لینهکر فاش کرد که پیروزی پرشور ۶-۲ انگلیس مقابل ایران در افتتاحیه جام جهانی در روز دوشنبه رکورد جدیدی از بی بی سی را به ثبت رساند.
شاگردان گرت ساوتگیت با گلهای جود بلینگهام، رحیم استرلینگ، مارکوس رشفورد، جک گریلیش و یک گل از بوکایو ساکا، ایران را شکست دادند و به صدر گروه B رسیدند.
و لینهکر روز سه شنبه در توییتی فاش کرد که این بازی که در شبکه بیبیسی وان و آی پلیر نمایش داده شد، رکوردهای قبلی این کانال را شکسته است.
مجری بیبیسی ورزشی گفت: "این بازی جام جهانی ۲۰۲۲ انگلیس مقابل ایران را ۸.۱ میلیون نفر تماشا کردند و به میزان باورنکردنی ۸ میلیون بار در آی پلیر بیبیسی و بیبیسی اسپورت به صورت آنلاین پخش شد و به بزرگترین رویداد پخش زنده در بیبیسی در ۲۴ سال اخیر تبدیل شد."
اگرچه بازی رکوردهای بیبیسی را شکست، اما این رویداد نمایشی بدون هیچ مشکلی به پایان نرسید. لینهکر به دلیل برخی از مشکلات فنی که برای تماشاگران به وجود آمده بود، مجبور به عذرخواهی شد.
ارسال نظر