۱۲۵۵۶۳۸
۸۱۱
۸۱۱
پ

حامد لک با توپ پُر برگشت

دروازه‌بان مس رفسنجان پس از یک هفته غیبت دوباره مقابل سپاهان به میدان رفت و دروازه خود را بسته نگه داشت.

ورزش سه: دروازه‌بان مس رفسنجان پس از یک هفته غیبت دوباره مقابل سپاهان به میدان رفت و دروازه خود را بسته نگه داشت.

شاید حامد لک را بتوان بدشانس‌ترین دروازه‌بان لیگ ۲۲ نامید؛ گلری که علی‌رغم دریافت فقط دو گل در جریان ۱۰ مسابقه این فصل در حال حاضر صدرنشین جدول کلین‌شیت‌های لیگ نیست و دو اتفاق موجب شده تا او این جایگاه را در اختیار نداشته باشد و در رده دوم بایستد.

حامد لک که در دیدار هفته نُهم لیگ برتر مقابل پرسپولیس نمایش خوبی ارائه کرده و تنها از روی نقطه پنالتی دروازه‌اش باز شده بود، بخاطر دریافت کارت زرد برابر تیم سابق خود، جدال نه چندان دشوار با نفت مسجدسلیمان را از دست داد ولی در دیدار با سپاهان دوباره به دروازه مسی‌ها بازگشت و با یک عملکرد مطمئن دیگر، خیال محمد ربیعی را راحت کرد.

لک که همواره نمایش خوبی در تقابل‌های خود با سپاهان داشته و همراه با پرسپولیس نیز برابر طلایی‌پوشان اصفهان کلین‌شیت کرده بود، در هفته یازدهم هم دروازه مس رفسنجان را مقابل شاگردان ژوزه مورایس بسته نگه داشت و اجازه نداد سپاهان به روند بردهای خود ادامه بدهد و به رده دوم برسد.

دروازه‌بان مس رفسنجان در حالی با دو کلین‌شیت کمتر صدرنشین جدول کلین‌شیت‌های لیگ برتر نیست که در دو مسابقه این فصل(نساجی و پرسپولیس) از روی نقطه پنالتی گل خورده و یک مسابقه را هم به دلیل محرومیت از دست داده تا این شرایط و بدشانسی در سه بازی موجب شود نتواند در صدر جدول گلرها باشد.

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج