۱۲۵۳۲۴۴
۱۲۹
۱۲۹
پ

قعرنشینی یاران قدوس با شکست سنگین

برنتفورد در روز نیمکت‌نشینی هافبک ایرانی خود مقابل استون ویلا مغلوب شد.

ورزش سه: برنتفورد در روز نیمکت‌نشینی هافبک ایرانی خود مقابل استون ویلا مغلوب شد.

 در چارچوب بازی‌های هفته سیزدهم لیگ برتر انگلیس، تیم برنتفورد که سامان قدوس را مثل تمام مسابقات اخیرش در ترکیب نداشت و روی نیمکت می‌دید، از ساعت ۱۶:۳۰ امروز در استادیوم ویلا پارک با استون ویلا رده هفدهمی دیدار کرد.

یاران قدوس که طی دو هفته گذشته لیگ جزیره یک پیروزی ارزشمند مقابل برایتون داشتند و پس از آن هم توانستند چلسی را متوقف کنند، در دیدار امروز برابر استون ویلا شکست سنگین و غیر منتظره‌ای را متحمل شدند.

تیم فوتبال برنتفورد در مسابقه خارج از خانه امروز مقابل استون ویلا با نتیجه ۴ بر صفر شکست خورد تا ۱۴ امتیازی بماند و نتواند از رده دهم جدول لیگ جزیره بالاتر برود.

سامان قدوس، هافبک ایرانی برنتفورد پس از اینکه در سه مسابقه اخیرشان حضور تعویضی در زمین داشت، امروز برابر استون ویلا تا پایان نیمکت‌نشین بود و فرصت انجام ششمین بازی فصل خود را به دست نیاورد.

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج