۱۲۲۲۱۳۶
۹۳۵
۹۳۵
پ

راز دلخوری وریا غفوری لو رفت

وریا غفوری در مصاحبه ای که در زمین تنیس آندرانیک تیموریان انجام داد، گلایه‌های خود را مطرح کرد و گفت انتظار داشت باشگاه استقلال حداقل یک تماس کوتاه با او بگیرد و قرارداد تمدید شود.

خبرورزشی: وریا غفوری در مصاحبه ای که در زمین تنیس آندرانیک تیموریان انجام داد، گلایه‌های خود را مطرح کرد و گفت انتظار داشت باشگاه استقلال حداقل یک تماس کوتاه با او بگیرد و قرارداد تمدید شود.

5696085

طی روزهای گذشته با سه بازیکن استقلال به صورت اختصاصی و جداگانه تماس گرفته شد تا طی روزهای آینده برای تمدید قرارداد خود در باشگاه حاضر شوند با احتساب وریا غفوری استقلال ۷ بازیکن دارد که قراردادشان به اتمام رسیده و اگر ساپینتو آنها را بخواهد باشگاه باید نسبت به تمدید قراردادها اقدام کند.

در همین راستا شنیدیم دلیل اصلی ناراحتی وریا این است که قبل از او با سه بازیکن دیگر که یکی از آنها فصل خوبی را هم پشت سر نگذاشت و مجیدی زیاد از او راضی نبود، تماس گرفته تا برای تمدید قرارداد به ساختمان معروف خیابان علامه جنوبی بروند اما با کاپیتان آبی ها که بهرحال بزرگتر تیم است، هیچ تماسی برقرار نشده و حالا باید دید آیا در نهایت قرار داد وریا برای فصل جدید هم تمدید می‌شود یا نه؟

یکی از نزدیکان باشگاه استقلال که نمی خواست نامش فاش شود در این ارتباط به همکار ما گفت: تمدید قرارداد با آقای غفوری در دستور کار است و احتمالاً طی روزهای آینده قرارداد این بازیکن خوب به مدت یک فصل تمدید خواهد شد.

طبق شنیده های ما این احتمال وجود دارد که قرار داد سایر بازیکنان به مدت دو سال تمدید شود اما چون سن وریا بالا رفته باشگاه استقلال احتمالاً قرارداد او را به مدت یک فصل تمدید خواهد کرد. ضمن این که جواد نکونام و فولاد خوزستان هم این بازیکن را می خواهند و حتی مذاکراتی در هتل المپیک تهران با او صورت گرفت.

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج