۱۲۰۸۱۴۹
۲۰۰
۲۰۰
پ

مکرون مانع انتقال امباپه به رئال می‌شود؟

مالک قطری باشگاه پاری سن ژرمن برای حفظ ستاره خود دست به دامن رئیس جمهور فرانسه شد.

خبرآنلاین: نشریه «اکیپ» فرانسه امروز در گزارشی به سفر مادر کیلیان امباپه ستاره فرانسوی پاری سن ژرمن به قطر خبر داد.

طبق گزارش رسانه معتبر فرانسوی فایزه العماری مادر امباپه راهی دوحه شد تا با ناصر الخلیفی قطری مالک باشگاه پاری سن ژرمن درباره آینده پسرش صحبت کند.

5687355

مهمترین مسئله در نقل و انتقالات تابستانی در باشگاه پاری سن ژرمن آینده کیلیان امباپه است. ستاره فرانسوی به دنبال جدایی و رفتن به رئال مادرید است.

پرس رئیس باشگاه رئال مادرید تابستان گذشته در یک قدمی شکار امباپه بود و حتی حاضر شد مبلغ ۲۰۰ میلیون یورو را به پاریس پرداخت کند ولی در نهایت با مخالفت ناصر الخلیفی مواجه شد.

نشریه «اکیپ» در گزارش خود افشا کرد ناصر الخلیفی برای حفظ و تمدید قرارداد امباپه از امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه کمک گرفته تا این ستاره فرانسوی را در پارک دوپرنس نگه دارد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج