۱۲۰۷۷۵۸
۱ نظر
۳۶۴
۱ نظر
۳۶۴
پ

پرسپولیسی‌ها پیگیر شکایت‌ از مدافع استقلال

حرکت جنجالی مدافع استقلال در دربی باعث شد تا پرسپولیسی‌ها از این بازیکن شکایت کنند.

خبرآنلاین: محمد دانشگر مدافع استقلال در دربی آخر سال رو به هواداران پرسپولیس مشت های خود را نشان داد که همین موضوع باعث شد تا باشگاه پرسپولیس از این بازیکن به کمیته انضباطی شکایت کند. در احکام صادره در مورد دربی در خصوص این حرکت دانشگر هیچ حکمی صادر نشد تا پرسپولیسی ها را وادار به پیگیری کند اما ظاهرا مسئولان کمیته انضباطی عنوان کرده اند که بررسی حرکت دانشگر در حیطه اختیارات آنها نیست و باید کمیته اخلاق به آن ورود کند.

این درحالی است که بررسی تمام اتفاقات ورزشگاه داخل زمین به عهده کمیته انضباطی است و هنوز هم کمیته اخلاق در این باره نظری نداده است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    از فدراسیون کیسه غیر این هم بر نمیومد

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج