انتقادی تند از سریالهای رمضانی تلویزیون
یک منتقد با بیان اینکه خیلی از مردم حتی از پخش بعضی از سریالهای رمضانی خبر هم نداشتند، میگوید: بعضی از کسانی که دستاندرکار چنین اتفاقاتی هستند را باید توبیخ کرد. رسانه شوخی نیست. الان بازیگری، کارگردانی و تهیهکنندگی علم است و کلاس دارد. آقایان اینکاره نیستند؛ وقتی کار به کسانی که متخصص نیستند سپرده شود فاجعه به بار میآید.
ایسنا نوشت: یک منتقد با بیان اینکه خیلی از مردم حتی از پخش بعضی از سریالهای رمضانی خبر هم نداشتند، میگوید: بعضی از کسانی که دستاندرکار چنین اتفاقاتی هستند را باید توبیخ کرد. رسانه شوخی نیست. الان بازیگری، کارگردانی و تهیهکنندگی علم است و کلاس دارد. آقایان اینکاره نیستند؛ وقتی کار به کسانی که متخصص نیستند سپرده شود فاجعه به بار میآید.
محمدتقی فهیم ـ منتقد سینما و تلویزیون ـ با انتقاد از عملکرد تلویزیون و سریالهای مناسبتی ماه رمضان گفت: به نظر میآید شبکهها این بخش از مدیریت را زیاد جدی نگرفتهاند و منتظر سیما فیلم هستند تا سریالی را برای آن شبکه در نظر بگیرد. نتیجهاش را امسال دیدیم. سریالها ضمن اینکه فضای متناسب با رمضان را نداشتند، از نظر جذابیتهای دراماتیک، تاثیرگذاری و جذب مخاطب هم تلویزیون توفیقی به دست نیاورد. نباید اداری کار کنند. نتیجهاش فاجعه است. مردم امسال زیاد در مورد سریالها صحبت نمیکردند و دیدن و ندیدنشان برایشان فرقی نمیکرد.
او با بیان اینکه مناسبتهای مختلف یکی از ظرفیتهای خوب برای تلویزیون به منظور جذب و ممانعت از ریزش مخاطب است، گفت: مناسبتها برای مخاطبان هم فرصتی است که بیشتر پای تلویزیون بنشینند. هر سالی که به این مناسبت توجه بیشتری شده، تقویمی کار کردند و با توجه به آن فضا ارائه اثر کردند، تلویزیون توفیق بیشتری داشته است. الان میبینیم سریالهای سالهای گذشته که شبکه آیفیلم پخش میکند را هنوز مردم میبینند. به نظر میآید چند سالی است که این تقویم کنار گذاشته شده و تلویزیون کار مناسبتی را خیلی جدی نمیگیرد و هر چیزی که در چنته و دم دست دارد، پخش میکند.
فهیم افزود: ماه رمضان تبدیل به جشنواره کوچکی در دل رسانه ملی شده بود که داورانش مردم بودند. بدون اینکه سازمان صداوسیما هزینهای کند تبدیل به جشنوارهای با داوران هشتاد میلیونی شده بود که در پایان ماه رمضان نتیجه با صحبتهای مردم مشخص میشد اما این جشنواره را از دست دادیم و الان دیگر نه مردم و نه رسانهها رغبتی به صحبت درباره سریالها ندارند.
او با اشاره به اهمیت رسانه در دنیا گفت: هر وقت تلویزیون به این سمت گرایش پیدا کند که فکر میکند اگر آنتن پر شود کافی است، میدان شکست مدیریت رسانهای رقم میخورد. در دنیا هم همینطور است. رسانههای دنیا برای یک مخاطب فراخوان مدیریتی میدهند که چرا مخاطب از دست دادیم. یک رسانه پویا و مهم به خاطر کم شدن مخاطب دچار تحولات مدیریتی میشود. برای همین است که رسانهها حاکم بر جهان شدند.
فهیم با تاکید بر لزوم بررسی جدی این شرایط عنوان کرد: ما عقبگرد کردیم و بیتفاوت شدهایم که جای بررسی جدی دارد. حالا که ماه رمضان تمام شد فرصت خوبی است تا بنشینند و بررسی کنند اصلا بعضی از این سریالها چرا باید در ماه رمضان پخش شود؟. بعضی از سریالها حتی ضدفرهنگ عمل میکنند و برای همه اینها بودجه صرف شده است. باید بررسی کنند چرا کاری که با این همه بودجه تولید شده بازخوردش این است.
او در ادامه گفت: ما مناسبتهای دینی و ملی زیاد داریم و همه اینها مهماند و فرصت خوبی هستند. مردم در این دوران توجه بیشتری دارند و میخواهند به داشتههای خودشان بیفزایند و داشتههایشان را محک بزنند.
این منتقد با بیان اینکه همیشه حداقل دو سریال تاثیرگذار و سرگرمکننده باید از آنتن تلویزیون پخش شود، گفت: اگر یک اتفاق خوب در بخش مدیریتی شبکهها نیفتد ما شاهد اتفاقات بدتری خواهیم بود. ما در حرکت به سمت افق آینده همواره با دشواریهای بیشتری روبهرو هستیم چون تلاشهای جهانی بیشتر میشود. باید بتوانیم در رقابت درونی خودمان به دستآوردهای بهتری برسیم تا بتوانیم با تلاشهای بیرونی مواجه شویم. مردم الان قدرت انتخاب زیادی دارند. ما نباید عقب بمانیم. حداقل یکی ـ دو سریال خوب و تاثیرگذار همیشه باید روی آنتن داشته باشیم. وقتی ما دو سریال تاثیرگذار روی آنتن نداشته باشیم یعنی یک جای کار میلنگد و کلیت این ضعفها به بخش مدیریتی مربوط میشود.
نظر کاربران
به معنای واقعی کلمه سریال نبودند.آشغال بودند.
پاسخ ها
متهم گریخت خوب بود که خخخخ
سالهاست این تلویزیون رو نگاه نمی کنم
فقط ماه رمضان چند دقیقه مونده به افطار میزدم تلویزیون ایران برای اذان که امثال سبک خوندن اسما حسنی رو هم تغییر داده بودن که اصلا قابل تحمل نبود برای همین رفتم رادیو جوان یعنی حتی در سال یک ماه اذانش رو هم بخشیدم به خودشون
اصلا خوب نبودن
واقعیت رافرمودیداما کو گوش شنوا متاسفانه صداوسیما باآمدن رئیس جدید وبخاطرضعف مدیریتش شده جلونگاه افرادسیاسی وبیسوادبه رسانه وهنربویژه شبکه سه. پيشنهاد مي کنم دانشگاه امام صادق علیه السلام وموسسه امام خمینی ره دانشکده هنروبازیگری تاسیس کنندتا حداقل مدیرانی که به خورد صداوسیما می دهندنیمچه تخصصی داشته باشند
واقعا مدیریت صدا وسیما صعیف عمل میکنه غیر از سریال اصلا برنامه های قبل از افطار و بعداز افطار ماه عسل و جشن های رمصانی که در سالهای پیش همیشه بود اصلا هیچ چیزی نداشت واقعا باید تاسف خورد که خودشان باعث رفتن مردم به طرف ماهواره میشوند
فقط زیرخاکی خوب بودوبقیه اوت!شبکه۳که تعطیله!
پاسخ ها
سلام کجا خوب بود ؟داداش
آره والله اینقدر سریآلا بی مزه بودن که من یه قسمت هم نگاه نکردم.
پاسخ ها
ریس صدا وسیما یه لنگه همتی ریس بانک مرکزی هست فقط دروغ بلدن بگن
سلام. از اینکه مسئولین امر در صدا و سیما چقدر در کارشون تخصص دارن نمدونم، ولی از نظر من به جز سریال شبکه سه که هیچ مفهومی نداشت سریالهای بچه مهندس و زیر خاکی عالی بودند. دست مریزا
بابا زیاد عصبانی نشوید اکثر مردم دوست دارند و نگاه میکردند تعداد معدود هم که نظرشان منفی است ...خوب مگر تلویزیون شماها کنترل ندارد بزن کانالی که دوست داری مگر اجباری است خیر از شبکه های ملی و استانها بینهایت شبکه دوست نداری برو شبکهای خارجی دیگر انتقادی نیاز نیست قرن تکنولوژی است .در نتیجه یک سری افراد از دست خالی بودن وقت را نشان میدهد.
سریالای رضاعطاران ورامبد جوان تو ماه رمضان کجا واینا کجا افتضاح اندرافتضاح سریال گمگشته چندسال پیش طوری بود که هرکس هرکجا بود واسه سریال خودشو میرسوند خونه الان توخونه هستیم و نگاه نمیکنیم .
سلام برادر اینجا نب چند روز گذشته از سریال حای رمضان. گلایه کردم کلأ ن محتوا نداشت وخودم از سریال گذشته که کا ناله أیفیلم گذاشته بود. ستایش رانگاه می کردم. که آنهم فصل سوم پخش نشد ؟پیروز باشید.