احتمال برخورد نظامی چین و آمریکا وجود دارد؟
طبيعت حزب جمهوريخواه گرايش اقتصادي است و آنچه ميتواند طرفداران اين حزب را جلب و جذب کند، ايجاد جذابيتهاي اقتصادي است که دونالد ترامپ هم توانسته بود اين کار را انجام دهد.
روزنامه آرمان ملی نوشت: طبيعت حزب جمهوريخواه گرايش اقتصادي است و آنچه ميتواند طرفداران اين حزب را جلب و جذب کند، ايجاد جذابيتهاي اقتصادي است که دونالد ترامپ هم توانسته بود اين کار را انجام دهد.
ميزان بيکاري را به سه و چهار دهم درصد رسانده بود که موفقيت بالايي محسوب ميشود. مقدار زيادي از سرمايههاي آمريکايي را به داخل آمريکا سوق داد، حتي از خود چين هم سرمايهها را روانه آمريکا کرد که به بالا رفتن سطح اشتغال در آمريکا منجر شد. ميزان ماليات صاحبان سرمايه را کاهش داد تا سرمايههاي ديگر را وارد سيستم اشتغال کنند و اين کار هم خيلي موفقيتآميز بود.
قيمت بنزين را تقريبا ثابت نگه داشته و توانسته بود افتخاراتي براي جامعه آمريکا بهوجود آورد. حس ناسيوناليستي افراطي که در ميان نومحافظهکاران آمريکايي مثل ترامپ وجود داشت، خيلي بالا رفته بود و طرفدارانش از تحقق شعار «اول آمريکا» و ايجاد شرايطي که بهوجود آورده بود، ابراز خوشحالي ميکردند. ميزان مقبوليت ترامپ طبق آخرين آماري که منتشر شده بود حدود ۴۸ درصد بود که ميزان محبوبيت بالايي براي ترامپ در سال انتخابات محسوب ميشد. منتها با ورود ويروس کرونا جدول محبوبيت ترامپ را برهم ريخت.
هم از جهت فوتيهايي که دربرداشت و هم از جهت گسترش بيکاري که حدود ۳۰ ميليون نفر در آمريکا بيکار شدند و حتي در بحران ۱۹۲۹ هم در آمريکا سابقه نداشت. در هر حال ميزان محبوبيت کاهش پيدا کرد و به حدود ۳۵ درصد رسيد که ميزان محبوبيت رضايتبخشي در سال انتخابات نيست. ترامپ هم تلاش ميکند اين موضوع را به گردن چينيها بيندازد ولي خيلي نميتواند در اين کار موفق باشد. درواقع به نفع آمريکا نيست که خودش را با چين دراندازد. چين برگ برنده کره شمالي را در دست دارد و ميتواند آمريکا را از طريق کره شمالي آزار دهد.
از طرف ديگر اقتصاد اين دو کشور بهم گره خورده و ساليانه ۷۵۰ ميليارد دلار مبادله تجاري دارند که از اين رقم حدود ۴۰۰ ميليارد دلار مربوط به چين است. بنابراين آمريکا هم ضرر خواهد کرد. در همين زماني که آمريکاييها روي کالاهاي چيني تعرفه گذاشتند، چين هم چند کالاي اساسي آمريکا را وارد نکرد و حالا که روزنامههاي آمريکايي از درگيري نظامي احتمالي بين چين و آمريکا سخن گفتهاند، بعيد به نظر ميرسد و من آنقدر بدبين نيستم و فکر نميکنم به اين مرحله برسد. به هر حال ما در روزگار پساکرونا بايد شاهد يک تغييرات عمدهاي در نظام بينالمللي باشيم. يعني جابهجاييهايي در مفاهيم و پايگاههاي قدرت و ثروت بهوجود خواهد آمد. بنابراين چين و آمريکا هم از اين قاعده مستثني نيستند.
آمريکاييها الان با مشکلات بسيار زيادي از جهت کرونا و همچنين کاهش قيمت نفت مواجهاند و کاهش قيمت نفت به نفع چينيها تمام شده است. قطعا تغييراتي بعد از کرونا شاهد خواهيم بود ولي اينکه بين چين و آمريکا برخورد نظامي بهوجود آيد، بعيد به نظر ميرسد. هر دو کشور اتمي هستند و دست به اين کار نخواهند زد و جامعه بينالمللي هم اجازه نخواهد داد. ولي آنچه الان باعث نگراني ترامپ شده اينکه ممکن است اين حوادث به عدم انتخاب مجددش منجر شود که جمهوريخواهان از اين جهت نگران هستند و ترامپ هم دارد طرفدارانش را به سرعت از دست ميدهد.
نظر کاربران
واقعا اگه اینجوریه که خودتون تیتر زدن درود به شرف ترامپ همه کار برای کشورش کرده ...و این چین بوده که با بوجود اوردن این ویروس کل دنیا را بهم ریخته
پاسخ ها
دقیقا
این ها تو شبکه خبر میگن ترامپ باعث رکود شده آمریکا روبه افول است چقدر دروغ میگن چقدر حسودی میکنن
نابودبادچین ابادبادامریکا.تماشاگرهم ایران.
کاش ماهم يک ترامپ داشتيم يک وطن پرست مثل ترامپ نعمته و همچنين شعار اول ايران
به درک
پاسخ ها
خدا پدر و مادرت بیامرزه افای ترامپ جان هرکسی که دوست داری بزن. این چینی های ... نابود کن دمت گرم
چطور ویروس کرونا جدید از کشور جین شروع شد ولی بیشتر از یک شهرش آلوده نشد از اولش هم معلوم بود چینی ها این ویروس رو ساخته اند آمریکا یی ها هم با چینی ها دستشان در یک کاسه است
پاسخ ها
مسئولان ماهم شعارشون اول لبنانه