کاهش ۹۷درصدی مسافران فرودگاه امام
مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) گفت: در فروردین سال ۹۹ نسبت به مدت مشابه سال گذشته تعداد پروازها ۹۱ درصد و تعداد مسافران نیز ۹۷ درصد کاهش داشته و در همین مدت ۸۸ درصد از درآمدهای این شرکت نیز کاهش یافته است.
خبرگزاری ایرنا: مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) گفت: در فروردین سال ۹۹ نسبت به مدت مشابه سال گذشته تعداد پروازها ۹۱ درصد و تعداد مسافران نیز ۹۷ درصد کاهش داشته و در همین مدت ۸۸ درصد از درآمدهای این شرکت نیز کاهش یافته است.
به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، «محمد مهدی کربلایی» در نشست معاون اول رئیسجمهوری با وزیر و معاونان وزارت راه و شهرسازی به مقایسه عملکرد شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) در اسفند ۹۷ و ۹۸ پرداخت و گفت: در اسفند سال ۹۸ نسبت به اسفند سال قبل از آن تعداد پروازها ۷۰ درصد کاهش یافت. همچنین در مدت مشابه ۷۷ درصد تعداد مسافران و ۶۰ درصد نیز کاهش درآمدها را داشتیم.
وی با بیان این که حدود ۵ هزار نفر به طور مستقیم و غیر مستقیم در شهر فرودگاهی شاغل هستند، گفت: از این تعداد ۳ هزار نفر در کل منطقه شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) مشاغل مرتبط با خدمات فرودگاهی دارند. علی رغم این که ما اجارههای اماکن متعلق به شرکت را به مدت ۲ ماه بخشیدیم، این خطر وجود دارد که با ادامه شرایط فعلی حدود سه هزار نفر بیکار شوند.
کربلایی گفت: تشکیل ستاد مبارزه با کرونا، ابلاغ و اجرای ضوابط طرح فاصله اجتماعی با هدف قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا، تمرکز ورود و خروج مسافران از یک ترمینال به منظور اعمال نظارت و کنترل بیشتر، ابلاغ مصوبات ستاد ملی و نظارت بر حسن اجرا، تخصیص منابع و اعتبارات جهت تامین اقلام بهداشتی، تامین و توزیع اقلام بهداشتی(ماسک، دستکش، تجهیزات و مواد ضدعفونی) برای کارکنان عملیاتی و بخش اداری از جمله کارهای انجام شده در این زمینه است.
مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) درباره اقدامهای انجام شده در حوزه بار و مسافر نیز گفت: غربالگری تمام مسافران ورودی و خروجی با همکاری تیم بهداشت مرزی، اجرای پروتکل وزارت بهداشت در پذیرش مسافرین مسیرهای خاص (چین- ایتالیا- آمریکا-اسپانیا- انگلیس و آلمان)، تهیه و استقرار گیتهای ضدعفونی هوشمند مسافر و بار با همکاری شرکتهای دانش بنیان، نظارت بر عملیات ضدعفونی و گندزدایی تمام هواپیماها و تجهیزات مرتبط با مسافرو بار، جمع آوری و انتقال پسماندهای آلوده به محل تعیین شده توسط سازمان محیط زیست با نظارت وزارت بهداشت از جمله مواردی است که در این خصوص انجام شده است.
نظر کاربران
احتمال نده، واقعا بیکار می شوند، چون بقیه کشور های همسایه مثل ما نیستن که با وجود خطر بیماری همه کارها را برگردونن به روال عادی، ما هم بخوایم سفر کنیم یا مسافر داشته باشیم اونا نمی خوان،