اخراج ۲۵ کارگر به بهانه مفقود شدن یک لپتاپ
دبیر اجرایی خانه کارگر ساوه و زرندیه از اخراج ۲۵ کارگر در یکی از شرکتهای شهر صنعتی کاوه شهرستان ساوه به بهانه مفقود شدن یک دستگاه لپ تاپ در این واحد تولیدی و صنعتی خبر داد.
ایسنا: دبیر اجرایی خانه کارگر ساوه و زرندیه از اخراج ۲۵ کارگر در یکی از شرکتهای شهر صنعتی کاوه شهرستان ساوه به بهانه مفقود شدن یک دستگاه لپ تاپ در این واحد تولیدی و صنعتی خبر داد.
داوود میرزائی اظهار کرد: کارگران اخراجی شرکت پارلو در مراجعه به خانه کارگر مدعی شدند که کارفرمای این واحد تولیدی با طرح ادعاهای واهی و پوچ دست به اخراج دسته جمعی کارگران زده است. این بهانه مفقود شدن یک دستگاه لپ تاپ در فضای کارخانه است که گفته شده برای کنترل و پایش کارگران و محیط کاری مورد استفاده قرار می گرفته است.
وی بیان کرد: کارفرمای این واحد تولیدی بدون توجه به تذکرات مسئولین و حتی معاون فرماندار شهرستان مبنی بر بازگشت به کار کارگران اعلام کرده است تا زمانی که لپ تاپ شرکت پیدا نشود هیچ یک از کارگران حق ورود به محیط کارخانه را ندارند در حالیکه طبق تحقیقات صورت گرفته ورود و خروج کارگران در نگهبانی شرکت کنترل می شود و اصلا وجود این دستگاه رایانه در شرکت نامشخص است.
دبیر خانه کارگر ساوه و زرندیه گفت: کارفرمای شرکت بلافاصله پس از اخراج کارگرانی که بعضا با سابقه ۱۰ تا ۱۵ سال در شرکت فعالیت داشتند با انتشار آگهی استخدام اقدام به جذب نیروی کار جدید کرده است.
وی با بیان اینکه این کارفرما کارگران یاد شده را اخراج کرده تا بتواند با جذب نیروهای جدید با حداقل حقوق و دستمزد، هزینههای خود را کاهش دهد، از معوقات عیدی، سنوات و حقوق کارگران این شرکت نیز خبر داد و افزود: این کارخانه تولید کننده ورقهای رنگی شیروانی است و بدلیل ضعف مدیریت در این مجموعه میزان اشتغال این شرکت از ۱۰۰ نفر به ۲۵ نفر کاهش یافته است.
میرزایی از دستگاه قضائی و مسئولان استانی و شهرستانی خواست تا از کارفرما بخواهند زمینه بازگشت کارگران به این واحد تولیدی را فراهم کنند تا در این شرایط کرونایی اخراج کارگران چالش دیگری برای جامعه ایجاد نکند.
وی از اخراج ۴۷ نیروی کار در شرکت روناک دارو شهرصنعتی کاوه نیز خبر داد و افزود: عدم تامین مواد اولیه تولید و سرمایه در گردش از سوی سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت مهمترین دلیل کارفرمای این واحد تولیدی برای اخراج کارگران بوده است.
وی گفت: کارفرمای این شرکت اعلام کرده است چنانچه مشکلات شرکت برطرف نشود در روزهای آینده ۲۰۰ کارگر این واحد تولیدی فعال در حوزه دارویی را نیز اخراج خواهد کرد.
پیگیری ایسنا از مسئولان شهرستان و فرمانداری حاکی از تشکیل جلسه کمیسیون کارگری ساوه در روز پنجشنبه چهارم اردیبهشت ماه با حضور کارفرما برای بررسی و تصمیم گیری در خصوص اخراج کارگران است.
نظر کاربران
چرا نظر منو پخش ونمایش نمیدهید از چی میترسید شما باید حق هر چی باشه نمایش بدید ...
زورشون زیاده دیگه.قدرت زر و زور. انسانیت مرده است
پاسخ ها
دلت خوشه؟؟؟؟ پول نیست مبفهمی
ضعف مدیریت نیست . آزار و اذیت کارگران است . کارگر ایرانی افتضاح است و اگر کارگران افغانی نبودند این کشور عملا تعطیل بود .
پاسخ ها
... آیا این ۲۵ نفر کارگر نمی توانند هر کدام یک لپ تاپ خریده برای عدم اخراج خود به شرکت مربوطه تحویل میدادند؟
عزیزم وقتی کلمه کارگر رو میشنوی سریع فکر کارگر ساختمان عمله بنا به فکرت نرسه که ... بعضی از کارگران حتی کادر اداری و حسابداری هستند. بعضیها تکنیسین. راننده لیفتراک جرثقیل. جوشکار. یا برق کار ماهر یا نصاب صنعتی ریخته گر .و با تکنسین های خاص و حتی مهندسین
آی کیو تو ایران حسابدار و ...هم کارگر محسوب میشن ضمنا تو شرکتی که من کار میکردم همه کارگران ایرانی بودن و خیلی هم خوب کار میکردن
دیگه با امثال 5.40 می شیم هشتاد میلیون که وضعمون اینه. ترجیح افغانی به ایرانی
هنوز اولشه تا چند وقت دیگر کشور به جایی برسه که وزیو وزرا هم نون خوردن نداشته باشند
کاش اونهایی که از امنیت می گن بدونن امنیت خیلی مفهوم ها داره امنیت شغلی امنیت اقتصادی امنیت اجتماعی که ما نداریم
یه سیستم برده داری هم به این شکل نیست
این کارفرمای عوضی را مجازات سختی کنند تا درس عبرتی بشود برای دیگران
پاسخ ها
عامل ورشکستگی و نابودی کارخانه جات .کارگاه ها تولیدی و اجرایی و صنعت همین کارگران هستن در ابتدا با التماس و واسطه استخدام میشن و بعد از یک مدت که ما کار میکنیم و کارفرما سود میبره
همه جوره سعی در نابود کردن کارفرما دارن
قافل از اینکه پس از تعطیلی کارگاه یا تعدیل نیرو باید برگردن سر شغل قبلشان و صندلی بزنن درب منزل
خب مثل اینکه شما کارفرمایی اونم از نوع دروغ گو کارگر بلایی سر کارفرما نمیتونه در بیاره اتفاقا این کارفرماست که یا حقوق نمیده یا میخواد کار مفت از کارگر بد بخت بکشه
شروع شد واقعا خدا به زمین گرمتون بزنه که زورتون به کارگر میرسه.
دخالت در كار شركت ها وكارخانجات خصوصي غير قانوني است.
پاسخ ها
کار با زور درست نمیشه، کاملا درسته
لعنت خدا بر هر چی کارفرما ظالمه
وقتی دولت ازکارفرمایان کوچک حمایت نکندودارایی سنگینی به گردنشان ببنددهمین میشود
میخواهدبرافغانی بیار ه چون همه صابکارهامیگن افغانی باصرفه تر وباس خودافغانیا صرف میکنه ...