علت افزایش شکایت از خدمات اینترنتی
به گفته مدیرکل حفاظت از حقوق مصرفکننده رگولاتوری، در ایام شیوع کرونا، استفاده از اینترنت برای دورکاری، باعث شد ظرفیت انتقال و پهنای باند کشور در مقاطعی اشباع شود و به همین دلیل شکایتهای ثبتشده در سامانه ۱۹۵ نسبت به مشابه سال گذشته، ۱۳۳ درصد افزایش یافته است.
خبرگزای ایسنا: به گفته مدیرکل حفاظت از حقوق مصرفکننده رگولاتوری، در ایام شیوع کرونا، استفاده از اینترنت برای دورکاری، باعث شد ظرفیت انتقال و پهنای باند کشور در مقاطعی اشباع شود و به همین دلیل شکایتهای ثبتشده در سامانه ۱۹۵ نسبت به مشابه سال گذشته، ۱۳۳ درصد افزایش یافته است.
حضور در منازل به دلیل جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در کشور، به افزایش استفاده از اینترنت برای فعالیتهای مختلف از جمله دورکاری کارمندان و برگزاری کلاسهای آموزشی آنلاین و پرداختن به فعالیتهای اینترنت اوقات فراغت منجر شد. از طرفی ارائه اینترنت رایگان ۱۰۰ گیگابایتی برای اینترنت ثابت هم استفاده از اینترنت را افزایش داده و که در مواردی منجر به افت کیفیت و نارضایتی کاربران شد.
در این راستا پیمان قرهداغی - مدیرکل حفاظت از حقوق مصرفکننده رگولاتوری- درباره شکایات ثبتشده در سامانه رگولاتوری اعلام کرد: تعداد تماسهای کاربران با سامانه ثبت و پاسخگویی به شکایات ۱۹۵ در اسفند ۹۸ و فروردین ۹۹ نسبت به زمان مشابه در سال گذشته ۴۹ درصد و تعداد درخواست و شکایتهای ثبتشده در این سامانه ۱۳۳ درصد افزایش یافته است. در اسفند ۹۷ و فروردین ۹۸، حدود ۹۰۰۰ و ۷۰۰ تماس و ۱۲ هزار و ۱۶۳ درخواست و شکایت در سامانه ۱۹۵ ثبت شده بود که این آمار در اسفند ۹۸ و فروردین ۹۹ به ۱۳۵ هزار و ۳۱ تماس و ۲۸ هزار و ۳۲۶ درخواست رسیده است.
وی درباره دلیل این افزایش گفت: با توجه به شرایط ناشی از شیوع ویروس کرونا در دو ماه گذشته، بسترهای مختلفی از سوی وزارت ارتباطات مانند ارایه حجم رایگان ۱۰۰ گیگابایت به تمامی مشترکان اینترنت ثابت، افزایش سرعت مشترکان ADSL تا ۱۶ مگ، ارایه حجم رایگان ۲۰ گیگابایت به معلمان، استفاده رایگان از پرتال مراکز دانشگاهی و آمادهسازی زیرساختهای ارتقای تکنولوژی ADSL به VDSL برای مردم ایجاد شد تا کاربران بتوانند در حوزههای مختلف آموزش، خدمات الکترونیکی، سرگرمی و دورکاری از اینترنت استفاده کنند.
قرهداغی افزود: تمامی این اقدامات و همچنین استفاده از اینترنت به عنوان راهکاری برای انجام دورکاری، باعث شد ظرفیت انتقال و پهنای باند کشور در مقاطعی اشباع شود و از سوی دیگر در مراکز پشتیبانی اپراتورها و سامانه ثبت و پاسخگویی به شکایات ۱۹۵ تماس و تقاضا برای رفع ابهامها و حل مشکلات افزایش یابد.
مدیرکل حفاظت از حقوق مصرف کننده رگولاتوری با بیان اینکه پاسخگویی به کاربران و حفظ حقوق آنان در اولویت رگولاتوری است، گفت: با وجود مشکلات برای حضور فیزیکی کارشناسان در محل پاسخگویی براساس مصوبهها و توصیههای ستاد ملی مبارزه با کرونا، ظرفیت فنی سامانه ۱۹۵ افزایش یافته و تغییراتی در فرایند ثبت و رسیدگی به شکایات ایجاد شده تا پاسخگویی به کاربران در سریعترین زمان ممکن انجام شود.
نظر کاربران
سرعت نت افتضاحه افتضاح
به این حهرمی بگید که نمی تونی خدمات درست اینتر نت بدی نفروش پول مردم را نخور
اپراتورها دارن مخفیانه تعرفه هاشون رو بالا می برند... دزدی که نظارتی روش نیست