صداوسیما: شیر فلکه اینترنت را بستهاند!
مدیرکل نظارت و طیف فرکانس صدا و سیما بیانیه اخیر وزارت ارتباطات را ادامه سیاسیکاری و فرار از پاسخگویی درباره علت اصلی کندی اینترنت دانست.
خبرگزاری مهر: به نقل از روابط عمومی صدا و سیما، مدیرکل نظارت و طیف فرکانس صداوسیما بیانیه اخیر وزارت ارتباطات را ادامه سیاسیکاری و فرار از پاسخگویی درباره علت اصلی کندی اینترنت دانست و تصریح کرد: چرا وزارت ارتباطات بهجای پاسخگویی صریح، سوال را با سوال جواب میدهد؟
مهندس نافذ با بیان اینکه وزارت ارتباطات در سه سال گذشته به دلیل نداشتن دلایل اقناعکننده نتوانست رای مراجع قانونی ذیصلاح را به نفع خود جلب کند افزود: بهجای سوءاستفاده از شرایط تحت تأثیر بیماری کرونا و فریب افکار عمومی بهتر است این وزارتخانه مسائل فنی را در سطح بازیهای سیاسی تقلیل ندهد و در این شرایط سخت اقتصادی دنبال درآمدزایی از جیب مردم نباشد.
شیر فلکه اینترنت را بستهاند!
وی با اشاره بهکندی اینترنت در چند هفته گذشته و نارضایتی مردم تأکید کرد: نظر ما این نیست که دوستان شیر فلکه اینترنت را بستهاند تا به مردم فشار بیاید و بعد بگویند تقصیر صداوسیماست که باندهای ۷۰۰ و ۸۰۰ را نمیدهد، اما آیا مشکل اینترنت ثابت ADSL که هماکنون بسیاری از مشاغل تحت تأثیر آن است هم به فرکانس ۷۰۰ و ۸۰۰ مرتبط است؟
نافذ با بیان اینکه ما برخلاف رویه سیاسی وزارت ارتباطات باز هم کارشناسانه و فنی مباحث خود را طرح میکنیم، افزود: بیش از ۳۰۰ مگاهرتز طیف فرکانس در بازه یک تا ۳.۶ گیگاهرتز برای شبکه تلفن همراه ظرفیت خالی وجود دارد که دوستان میتوانند طبق روال همیشگی در آن خدمات ارائه دهند و پول بایت به بایت آن را از مردم بگیرند و مثل همیشه درآمد خوبی کسب کنند.
وی تأکید کرد: علاوه بر این ظرفیت در کنفرانس بینالمللی ارتباطات رادیویی ۲۰۱۹ بیش از ۱۷ هزار مگاهرتز باند جدید به شبکه تلفن همراه تخصیص داده شد که این همظرفیت بسیار بزرگی برای خدماتدهی شما به مردم است.
مدیرکل نظارت و طیف فرکانس رسانه ملی با اشاره به حضور خود در اجلاس ۲۰۰۶ اتحادیه جهانی مخابرات در ژنو و ارتباط مستمر خود با این اتحادیه عنوان کرد: برخلاف ادعای وزارت ارتباطات موضوع اصلی آن اجلاس توسعه تلویزیون دیجیتال در کل باند یو اچ اف شامل باندهای ۷۰۰ و ۸۰۰ مگاهرتز بود و ربطی به تخلیه باند نداشت.
خدمات رایگان صداوسیما زمینی نیست
نافذ با بیان اینکه ارائه خدمات رایگان تلویزیونی به مردم از رسانه ملی بهصورت زمینی ارائه میشود تصریح کرد: برخلاف بسیاری از کشورها خدمات رایگان تلویزیونی ما روی ماهواره نیست و از طریق همان UHF است که باند ۷۰۰ و ۸۰۰ قطعهای از آن محسوب میشود و نمیتوانیم آن را قطع کنیم.
وی با اشاره به روند HD کردن شبکههای مختلف تلویزیونی و ارائه خدمات رایگان تلویزیون روی تلفن همراه افزود: همانطور که در جلسات کارشناسی هم بر آن صحه گذاشته شده است صداوسیما برای ارائه خدمات تلویزیون بهصورت رایگان به مردم به این بستر مبتنی بر استانداردهای روز نیاز مبرم دارد و حتی با ادامه این روند در سالهای آینده ما در این زمینه با کمبود فرکانس هم مواجه خواهیم شد.
نافذ با تأکید بر اینکه همانگونه که در جلسات کارشناسی کمیته ارتباطات دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی اعلام کردهایم آماده اندازهگیری مشترک طیفهای فرکانسی هستیم، گفت: لازمه این اقدام آن است که سازمان تنظیم مقررات رادیویی درک فنی لازم و در سطح استاندارد بینالمللی را بهویژه درباره سرویس پخش همگانی، ماهیت اچ پی اچ تی (HPHT) و گستره جغرافیایی آن داشته باشد.
مدیرکل نظارت و طیف فرکانس صداوسیما با اشاره به بیانیه اخیر وزارت ارتباطات تصریح کرد: برخی دوستان با افترا به این سازمان موضوعاتی همانند اخذ بودجه برای تخلیه باند یا مزایده باند را مطرح میکنند که در راستای همان منش سیاسیکاری و عدم صداقت آنهاست.
نافذ در پایان عنوان کرد: بهرغم اینکه سه سال است درخواستهای غیرقانونی وزارت ارتباطات در مراجع ذیصلاح در جلسات کارشناسی رد شده است اما آمادهایم در محفلی تخصصی و به دور از فضاسازیهای سیاسی مناظره کنیم.
نظر کاربران
کی گفته صدا سیما مجانی خدمات میده...پولش قشنگ رد فیش برق واز بیت المال میبره
فرقی ندارند.سگ زرد برادر شغاله
دزد به دزد بزنه شاه دزده
چرا وزارت ارتباطات صداوسیما و معاونت فضای مجازی و هرکس دیگه ای دستی تو این کاسه دارد یک جلسه مشترک نمیگیرند مسئله را حل کنند.این چه وضع مملکت داریه هرکی داره یه حرفی میزنه و دیگری را مقصر میدونه. خاک برسرما که شماها مدیران کشورید
لعنت ونفرین خدا بر شما قدرت طلبی سیاسی کاری شما موجب عذاب و ستم بر مردم شده در این شرایط تنها دلخوشی وسر گرمی را از مردم گرفتین خدایا چرا بداد ما نمی رسی از شر شیاطین نجاتمون بده
وقتی اطلاع نداری حرف نزن و نظر نده و به افراد شاغل در صنعت مخابرات توهین نکن. یه خورده مطالعه کن بعدا حرف بزن.
وقتی دانش شما در این حد است که مثال شما استفاده از عبارت شیر فلکه است نتیجه همین است، مگر آبیاری میکنید، آیا عبارت فنی و مناسبی نمیدانستید که از شیرفلکه استفاده کردید؟!
انترنت حق مردم است چرا انترنت در اختیار صدا وسیما است
چرا تلگرام فیلتر کردن
هیچ کدوم زیر بار حرف حقیقت نمیره...فک کنم اینم مقصر امریکاست...
همه صدا و سیما را می شناسند. پس اگر بگوئید ماست سفید است. برداشت ما چیز دیگری است
الهی خیرنبینید که بامردم اینچنین رفتارمیکنید
خوشم میاد دارن پته همدیگه رو میریزن رو آب!!!
همشون سر و ته یک کرباسند ، پول اینترنت پرسرعت رو میگیرند بعد اینترنت نسل دایناسورها رو تحویل مردم میدن بعدش میان تبلیغ میکنن که لنز و روبیکا و ..... که برنامه های خودشونن اینترنت مجانی دارن ،. دزدی میکنن دوباره برای نصب اپلیکیشن های جاسوسی خودشون اینترنت مردم رو که چند برابر پولش رو قبلا اخاذی کردن با این اپلیکیشن هایی که اطلاعات مردم رو دزدی میکنن به خودشون میدن میخوای نظرم رو بزار ، جراتش رو هم نداری نذار اطلاعات خط من رو هم بده به دوستان بالایی هههه
پاسخ ها
بعضی ها چقدر کوتاه بینن. آخه آدم عاقل اونیکه داره تو رو رصد میکنه امثال گوگل و اینستاگرامه. تا حالا از خودت سوال کردی چرا هر نرم افزاری جدید نصب میکنی معمولا با اکانت گوگل هم کار میکنه.
نمایندگان دروغگوی صدا وسیما حنایتان رنگی ندارد
دقیق رو هفته پیش بود که وزارت ارتباطات صحبت از افزایش سرعت اینترنت میکرد که یکباره زیاد که نشد اعصاب مردم را هم خراب کرده دقیقا مثل کارهای دیگر دولت تو این چند سال و چی را گفت ارزان میشه یا قیمت اون افزایش نمیابه دقیقا بصورت سرسام آور افزایش یافته مثل میگه قیمت مرغ افزایش نمیابه یه دفعه از ده هزارتومان میشه چهارده هزارتومان
کرونا روی گند زنی خیلی ها را پوشانده تکلیف بعضی ها بعد از کرونا روشنتر میشه. اما. خجالت. فرار. کرده
کرونا روی گند زنی خیلی ها را پوشانده تکلیف بعضی ها بعد از کرونا روشنتر میشه. اما. خجالت. فرار. کرده
واقعا مسولین ما همشون مثل زالو میمونن فقط به فکر خودشونن نه به فکر مردم
مدیر سازمان تنظیم مقررات رادیوی دعوت به گفتگو و مناظره کرده شما جرا یک طرفه به قاضی میروید خب با هم صحبت کنید مردم هم بهترین داور هستند چرا خرفاتونو یک طرفه میگویید
یکی ازیکی بدترین بااین دولت
اینترنت همراه ایرانسل همیشه خوبه
اما اینترنت ثابت مخابرات یا کم سرعته
یا بعضی وقت ها قطعه