احتمال ابتلا به کرونا از طریق غذا وجود ندارد
به گفته یک متخصص ویروس شناسی، حتی اگر غذایی توسط فرد مبتلا به کووید۱۹ آماده شود، ریسک ابتلا به عفونت وجود ندارد.
ایسنا نوشت: به گفته یک متخصص ویروس شناسی، حتی اگر غذایی توسط فرد مبتلا به کووید۱۹ آماده شود، ریسک ابتلا به عفونت وجود ندارد.
«پائولا کنون» استاد میکروبیولوژی مولکولی دانشگاه کالیفرنیا جنوبی، در این باره میگوید: از آنجایی که در آشپزخانه رستورانها پروتکلهای بهداشتی رعایت میشود، از این رو این اماکن میتوانند یکی از ایمن ترین جاها در زمان شیوع کرونا ویروس باشند.
وی عنوان میکند حتی اگر در بدترین حالت، یک سرآشپز بیمار در حال آماده سازی پیتزا یا برگر، سرفه کند، خیلی ناراحت کننده نیست چراکه کرونا ویروس جدید با گرما از بین میرود و نابود میشود.
وی تاکید میکند بهتر است بعد از سفارش غذا و دریافت آن، برای اطمینان بیشتر مجدداً غذا را گرم نمائید.
اگر بازهم نگران هستید، غذا را روز قبل خریداری کرده و در یخچال یا فریزر نگهداری نموده و روز بعد مصرف نمائید چراکه مرور زمان همانند گرما موجب نابودی کرونا ویروس جدید میشود.
نظر کاربران
حتما طرف رستوران دارد
پاسخ ها
ویروس کرونا اگر روی غذا باشد در فریز نابود نمیشود
تنها راه نابودی کرونا گرمای بالای ۵۰ درجه در جای خشک است
گوش ندین اینا خودشونم هیچی نمیدونن بعدش میان میگن نه آلوده میکنه بعد از اینکه یه سریارو کشتن
پاسخ ها
یه مشت بی سواد دروغگو همشون زیر لحاف پنهان شدند مردم هم که بدبخت
زمانیکه این خبر ها نبود رستورانها فست فودیها اون وضعشون بود وبهداشتشون وای به حالا که اینهمه بدبختی سر مردم آوار شده
جمع کنید خودتون بابا هر روز یه چیزی میایین می گین