توصیههایی برای هنگام خرید در روزهای کرونا
معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، گفت: ترجیحا از فروشگاههایی خرید کنیم که امکان ارسال داشته باشند. خریدها را اینترنتی انجام دهید و هنگام بیرون رفتن تا حد امکان از همراه بردن وسایل غیرضروری مانند کیف، ساعت و... از منزل خودداری کنید.
خبرگزاری ایسنا: معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، گفت: ترجیحا از فروشگاههایی خرید کنیم که امکان ارسال داشته باشند. خریدها را اینترنتی انجام دهید و هنگام بیرون رفتن تا حد امکان از همراه بردن وسایل غیرضروری مانند کیف، ساعت و... از منزل خودداری کنید.
«محمد رضا قلعه گلاب» افزود: در صورت نیاز به مراجعه حضوری، حداقل یک الی دو متر با دیگران فاصله داشته باشید، سعی کنید برای چند روز خرید کنید تا کمتر نیاز به خروج از خانه داشته باشید. البته توجه کنید که نیازی به انبار کردن و خرید بیش از حد وجود ندارد.
وی اظهارکرد: اگر همسایه شما بیمار یا سالمند است و نزدیکانشان امکان رسیدگی به آنها را ندارند، شما می توانید به همسایهتان پیشنهاد کنید که در هنگام خرید، لوازم مورد نیاز آنها را برایشان خرید کنید.
معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج خاطرنشان کرد: در مجتمعهای ساختمانی یک نفر میتواند مسئولیت خرید را بر عهده بگیرد و خریدهای غیرضروری را تا عادی شدن شرایط به تاخیر بیندازید، و با برنامه قبلی و لیست خرید ضروری به بازار برویم.
قلعه گلاب تصریح کرد: هنگام خرید بهتر است از ماسک استفاده کنید البته ماسک اساسا برای افرادی که بیمار هستند و سرفه می کنند، توصیه شده است و افراد سالم در صورتی که فاصله اجتماعی را رعایت کنند و قاعدتا نیازی به ماسک ندارند اما در نهایت باید به روش صحیح ماسک را از صورت خود درآورید و در سطل آشغال بیاندازید و توجه داشته باشید که دست شما هنگام درآوردن ماسک نباید با سطح خارجی آن تماس داشته باشد.
وی ادامه داد: از دستکش یکبار مصرف استفاده کنید. دستکش یکبار مصرف را پس از پایان خرید به شیوه ای که دست شما به سطح خارجی دستکش کشیده نشود از دست در آورید و در سطل آشغال بیندازید، در این حالت نیز توصیه می شود باز هنگام رسیدن به خانه، دستهایتان را با آب و صابون بشویید.
معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج عنوان کرد: توصیه می شود که در هنگام خرید از کارت بانکی استفاده کنید تا اسکناسهایی که ممکن است با دست افراد زیادی تماس داشته و ممکن است حاوی ویروس باشد، به دست شما منتقل نشود.
قلعه گلاب، یادآور شد: دستگاههای کارت خوان هم ممکن است آلوده به ویروس باشد بنابراین بعد از وارد کردن رمز خود و بیرون کشیدن کارت بانکی باید مراقب باشید که دستتان را به صورتتان نزنید، و پس از بازگشت به خانه کارت بانکی در جای خاصی قرار دهید که دست کسی با آن تماس نداشته باشد، همچنین آن را ضدعفونی کنید. دستهایتان نیز به روش صحیح با آب و صابون بشویید.
وی توصیه کرد: ترجیحا از دستمال کاغذی برای استفاده از دکمههای کارتخوان استفاده کنید و آن را در سطل زباله بیندازید.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج بیان کرد: پس از خرید به خانه بروید تا مرحله بعدی عفونت زدایی را برای حصول اطمینان از آلوده نبودن وسایل خریداری شده به ویروس کرونا، انجام دهید.
ارسال نظر