۹۷۵۸۳۷
۵۰۱۴
۵۰۱۴
پ

چند درصد بیماران بستریِ کرونا سوءتغذیه دارند؟

رئیس انستیتوی تحقیقات تغذیه‌ای کشور با بیان اینکه حدود ۹۰۰۰ نفر در کشور فارغ‌التحصیل تغذیه داریم، گفت: حدود ۲۴ تا ۲۸ درصد بیماران بستری در بیمارستان‌ها دچار سوءتغذیه‌ هستند و در این بحران به صورت خاص‌تری باید به تغذیه توجه شود.

تسنیم نوشت: رئیس انستیتوی تحقیقات تغذیه‌ای کشور با بیان اینکه حدود ۹۰۰۰ نفر در کشور فارغ‌التحصیل تغذیه داریم، گفت: حدود ۲۴ تا ۲۸ درصد بیماران بستری در بیمارستان‌ها دچار سوءتغذیه‌ هستند و در این بحران به صورت خاص‌تری باید به تغذیه توجه شود.

دکتر جلال الدین میرزای رزاز در گفتگوی ویدیویی با خبرنگاران با بیان اینکه مباحث کلی تغذیه را در این مدت پس از شروع بحران کرونا به طرق مختلف به اطلاع مردم رساندیم، اظهار کرد: تغذیه سالم، محور توسعه پایدار در هر جامعه است. وقتی با بحرانی مانند کرونا مواجه می‌شویم برای کوتاه‌تر کردن دوران بحران می‌توانیم از راهکارهای تغذیه‌ای سالم بهره ببریم.

وی افزود: حدود ۹۰۰۰ نفر در کشور فارغ‌التحصیل تغذیه داریم که در کنار همه مدافعان سلامت کار گروهی می‌کنند؛ در بحران کرونا در بیماران بستری هر کدام از ارکان نظام سلامت در جایگاه خود باید ایفای نقش کنند تا نهایتاً خروجی خوبی در قالب کوتاه‌تر کردن مدت زمان بستری داشته باشیم.

رزاز اضافه کرد: حدود ۲۴ تا ۲۸ درصد بیماران بستری در بیمارستان‌ها دچار سوءتغذیه هستند و در این بحران به صورت خاص‌تری باید به تغذیه توجه شود؛ از لحاظ تعداد کارشناسان تغذیه در مقایسه با کشورهای همسایه و در حال توسعه وضعیت خوبی داریم و ۱۱ نفر متخصص تغذیه به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر داریم بنابراین به اندازه کافی فارغ‌التحصیل در این زمینه داریم.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج