۹۷۳۸۲۷
۸ نظر
۵۰۱۴
۸ نظر
۵۰۱۴
پ

ترامپ: وارد دعوای عربستان و روسیه می‌شوم

رئیس جمهور آمریکا اظهار کرد به وقت مناسب در جنگ قیمت نفت میان عربستان سعودی و روسیه دخالت خواهد کرد.

خبرگزاری ایسنا: رئیس جمهور آمریکا اظهار کرد به وقت مناسب در جنگ قیمت نفت میان عربستان سعودی و روسیه دخالت خواهد کرد.

عربستان سعودی و روسیه پس از این که در مذاکرات ماه جاری وین در خصوص سیاست تولید نفت به توافق نرسیدند و همکاری نفتی سه ساله آنها دچار فروپاشی شد، وارد جنگ قیمت برای تصرف سهم بازار شدند. برنامه این کشورها برای افزایش تولید نفت همزمان با افت شدید تقاضای جهانی به دلیل شیوع ویروس کرونا، قیمتهای نفت را در هفته جاری به پایینترین حد خود در ۲۰ سال گذشته رساند.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در یک کنفرانس مطبوعاتی در کاخ سفید به خبرنگاران گفت: ما تلاش می‌کنیم نوعی زمینه واسط پیدا کنیم. زمانی که نگاه می‌کنید می‌بینید جنگ قیمت نفت تا چه حد برای روسیه ویران کننده بوده زیرا کل اقتصاد این کشور بر پایه نفت است و ما با پایینترین قیمت نفت در چند دهه اخیر روبرو شده‌ایم بنابراین برای روسیه بسیار نابودکننده است. این وضعیت برای عربستان سعودی هم بسیار بد است اما آنها وارد جنگ قیمت و جنگ تولید شده اند. در یک زمان مناسب در این موضوع وارد خواهم شد. ترامپ که خود را برای رقابتهای ریاست جمهوری در نوامبر آماده می کند، همچنین اظهار کرد: با وجود این که جنگ قیمت به صنعت آمریکا آسیب زده اما قیمتهای ارزانتر بنزین به نفع مصرف کنندگان است.

ترامپ ۱۰ روز پیش درباره بازارهای نفت با محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی گفت‌وگوی تلفنی داشت. همچنین وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد سفیر عربستان در آمریکا پنج شنبه گذشته با وزیر انرژی عربستان درباره بازارهای نفت صحبت کرده است اما جزئیات بیشتری از این صحبتها اعلام نشد.

بر اساس گزارش رویترز، سناتورهای آمریکایی در مذاکراتی که روز چهارشنبه با سفیر عربستان در آمریکا داشتند، فشار برای توقف جنگ قیمت میان ریاض و مسکو را افزایش داده و از سوی دیگر از ترامپ خواستند نفت عربستان و روسیه را هدف تحریم قرار دهد.

دولت ترامپ اخیرا خط لوله گاز طبیعی نورد استریم ۲ روسیه و همچنین زیرمجموعه های شرکت روسنفت را به دلیل کمک به فروش نفت ونزوئلا هدف تحریم قرار داده است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • علیرضا رحیمی

    با سلام و عرض ادب و احترام عید را به نمام پرسنل اخبار داغ تبریک عرض مینمایم وارزوی سلامتی متشکرم

    پاسخ ها

    • بدون نام

      خودرو و این اخبار داغ تو این رو زای خانه نشینی همراه ما و سرگرمی ما شده. موفق باشه سال۹۹برایش پیروزی بهمراه داشته باشه

  • ع

    روسیه دچار چالش بزرگ اقتصادی ونارصایتی داخلی است و چنانچه جنگ جهانی سوم را ایجاد نکند برای همیشه نابود خواهد شد و پوتین به این امر واقف شده وبقای روسیه در ایجاد جنگ جهانی است. وارد زمینه های آن را فراهم میکند.

  • بهروز

    پاین امدن قیمت نفت بیشتر به ضرر ام یکاست والا خالت نمیکرد نفت شیل با این وضعیت نولید نمیشه و بیکاری امریکا بالا میره

    پاسخ ها

    • دونالد ترامپ

      بجاش داره انبارهاش رو با نفت ارزان قبمت پر ميکنه و به موقعش همون نفت ارزون رو با قيمت گرون ميفروشه

  • بدون نام

    واقعا منم شرم

  • بدون نام

    شما که نخود هر آشی هستید.

  • بهار

    داداش شما که همه جاواردشدید اینم بفرمائید توو

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج