۹۶۰۷۴۶
۶ نظر
۵۰۱۰
۶ نظر
۵۰۱۰
پ

بحران ضایعات غذایی وخیم‌تر شد

نتایج یک بررسی جدید نشان داد میزان ضایعات غذایی بیش از دو برابر برآوردهای قبلی است و بیشترین دورریز مواد غذایی از سوی افراد مرفه انجام می‌گیرد.

خبرگزاری ایسنا: نتایج یک بررسی جدید نشان داد میزان ضایعات غذایی بیش از دو برابر برآوردهای قبلی است و بیشترین دورریز مواد غذایی از سوی افراد مرفه انجام می‌گیرد.

محققان هلندی اعلام کردند برآورد متداول از ضایعات غذایی جهانی بسیار اندک بوده و بررسی آنها نشان داده است که هر فردی در جهان روزانه حدود ۵۰۰ کالری غذا هدر می‌دهد.

بررسی این محققان نشان داده که میزان ضایعات غذایی با بالا رفتن درآمد افراد، افزایش پیدا کرده و احتمالا به دو برابر سطحی می‌رسد که پیش از این تصور می‌رفت.

کاهش ضایعات غذایی یک چالش در مبارزه با تغییرات جوی به شمار می‌رود. طبق اعلام سازمان ملل متحد، ضایعات و پسماند غذایی در حدود ۱۰ درصد از انتشار گازهای گلخانه‌ای سهم دارند.

دکتر مونیکا فان دن بس ورما از دانشگاه واگنینگن هلند اظهار کرد: متوقف کردن ضایعات غذایی یک برد برای مصرف کنندگان و قطعا یک برد برای کره زمین است.

برآوردهای قبلی میزان ضایعات غذایی جهانی را ۲۱۴ کالری در روز به ازای هر فرد تخمین زده بودند. اما این محققان با استفاده از آمار فائو، بانک جهانی و سازمان جهانی بهداشت به بررسی جزییات مسئله ضایعات غذایی پرداختند. ضایعات غذایی با افزایش درآمد روزانه به حدود هفت دلار، بیشتر می‌شود.

در حالی که فائو در سال ۲۰۱۵ برآورد کرده بود ضایعات غذایی ۲۱۴ کالری در روز به ازای هر فرد در جهان است، مدل مورد استفاده این محققان برای سال ۲۰۱۵ آمار ۵۲۷ کالری را نشان داد.

به گفته این محققان، ضایعات غذایی در کشورهای ثروتمندتر بسیار شایع‌تر است اما در کشورهای فقیر هم به سرعت رو به افزایش است. بدون ضایعات غذایی، می‌توان پنج نفر را به جای چهار نفر سیر کرد.

کاهش اندازه جیره‌های غذایی یکی از راه‌کارهای مورد توصیه این محققان به منظور کاهش ضایعات غذایی است. همچنین تغییر رفتار مانند تشویق خریداران به خرید به اندازه نیاز به جای خرید برای انبار کردن مواد غذایی حائز اهمیت است.

بر اساس گزارش شبکه خبری بی بی سی، این تحقیق که در ژورنال Plos One منتشر شد، مواد غذایی که در فرآیند تولید و پیش از رسیدن به دست مصرف کننده از بین می‌روند را محاسبه نکرده است. طبق گزارش سال ۲۰۱۱ فائو، یک سوم از کل مواد غذایی برای مصرف انسانی از دست می‌رود که شامل مواد غذایی پیش از رسیدن به دست مصرف کننده و مواد غذایی است که در آشپزخانه هدر می‌رود.

این آمار جهانی بوده و مبنایی برای سنجش پیشرفت به سوی هدف بین‌المللی نصف شدن ضایعات غذایی در فاصله سال ۲۰۱۵ تا سال ۲۰۳۰ هستند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    چرا نظرات مردم را پخش نمکنید. ...

  • منتظر القائم

    خدا اسراف کاران دوست ندار د.وضعیت جهان درحا ل بحران
    وگرستگی قرار دادند.وعده الهی مهلت ستمگران واشرافیت رو
    به اتمام است.وعده صالحان نزدیک ومستضعفین حکومت
    جهانی مهدی موعود عج بزودی فرا میرسد.خدایا ترا سوگند
    به کربلای امام حسین ع کربلای مهدی موعود عج وانتقام
    سخت علم نوری برجهان مبارک عطا بفرما آمین اللهم عجل
    الولیک الفرج

    پاسخ ها

    • بدون نام

      دلت خوشه بابا مادر بزرگ منم از این حرفا زیاد میزد خدا بیامرز

    • بدون نام

      اللهم عجل لولیک الفرج

  • ساعی عرفان

    متاسفانه مردم زمانی که گرسنه میشوند فراموش میکنند که پشقاب خود پر میکنند در صورتی که نصف غذایی که برداشته ند اضافه است و دور ریز میشود به نظر من این گناه بزرگیست که مرتب دل سوزی میکنیم برای فقرا ولی در عمل هیچ کاری برایشان انجام نمیدهیم در صورتی تواناییش را داریم.

    پاسخ ها

    • بدون نام

      هیچکس اصراف نمیکنه حتماخودتان واقوامتان اینطور هستین ......(اصرافکار)

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج