جهانگیری در آخرین شب از سردار چه خواسته بود؟
جماران با سید محمود دعایی (مدیر مسئول روزنامه اطلاعات) گفتگو کرده است که وی در بخشی از این مصاحبه به ماجرای درخواست اسحاق جهانگیری از شهید سردار سلیمانی درباره رفع حصر اشاره کرده است.
جماران با سید محمود دعایی (مدیر مسئول روزنامه اطلاعات) گفتگو کرده است که وی در بخشی از این مصاحبه به ماجرای درخواست اسحاق جهانگیری از شهید سردار سلیمانی درباره رفع حصر اشاره کرده است.
بخشی از گفتگو با دعایی را بخوانید:
*(درباره درخواست وساطت از سردار سلیمانی برای رفع حصر): آقای جهانگیری گفت، «ما شب قبل از اینکه حاج قاسم به منطقه برود با ایشان صحبت کرده بودیم که به دلیل اعتماد و علاقهای که آقا به ایشان دارند برای وساطت ایشان خدمت آقا حرکتی صورت بگیرد و ایشان تلاشی کند که روابط بین دوستان تلطیف شود؛ به خصوص طیف مورد حصر». چون یک نگرانی وجود داشت که به دلیل سن بالای آنها و شاید بیماری اتفاقاتی بیفتد که خوشایند نباشد. یعنی چند روز قبل از شهادت ایشان این موضوع مطرح شد.
*میگفت با حاج قاسم صحبت کردیم و حاج قاسم هم پذیرفت که مطرح کند و گفت، «من وقتی از سفر برگشتم سعی میکنم که دنبال کنم». یعنی در این موقعیت بود که هم بشنود و هم بپذیرد.
*(روایتی ناگفته از سردار سلیمانی): او میدانست من برای بازگرداندن فضای ملاطفت و مهر فیمابین آقای خاتمی و مقام معظم رهبری و بیت ایشان، تلاشها و حرکتهایی داشتهام، و میدانست که من نسبت به آقای خاتمی علاقه دارم و هنوز وفادار به عهدی هستم که نیم قرن پیش با یکدیگر داشتیم. چون معتقدم که آقای خاتمی عوض نشد. آقای خاتمی سالم، معتقد و یکی از علاقمندان و خدمتگزاران جدی انقلاب، امام و مقام معظم رهبری است. حاج قاسم حتی میدانست که ما بعد از کنار رفتن آقای خاتمی و انزوای ایشان برای نوعی ادای احترام و نشان دادن یک وفای ویژه سالروز تولدشان را آنجا میرویم و تبریک میگوییم. ایشان یک بار به من گفت، «شما با ارتباطاتی که داشتهاید سعی کنید مسأله بین آقا و اصلاحطلبان را حل کنید و پیگیری کنید». این یک خواسته خیلی خیرخواهانه بود.
نظر کاربران
ادم یاد رفسنجانی میوفته...که هرکاری دوست داشت انجام بده ی خاطره از امام میگفت. موضوع و حل و فصل میکرد. این کارو دیگه با سردار سلیمانی نکنید.
پاسخ ها
احسنت
آره اتفاقا درباره رفسنجانی یادمه یک بار یک خاطره درباره سفر چین تعریف کرد و یک مساله رو حل و فصل کرد. البته اون زمان به خیال خودش داشت زرنگی میکرد ولی آخرش همین احساس خودزرنگ پنداری بیش از حدش کار دستش داد!
رفسنجانی خاطرات انقلاب بود
احسنت
آقایون اصلاح طلب فازتون چیه
منم یاد مرحوم هاشمی افتادم که هر سری یک خاطره ای از امام داشتن
پاسخ ها
دقیقا وقتی یک نفر به رحمت خدا میره اصلاح طلبان یادشون میاد که فلانی موافق این بود موافق اون بود!!چرا وقتی زنده بودن مطرح نمیکردن؟؟؟
اصلاح طلبان واقعا هر چیزی به نفع شون باشه دفاع میکنن. هر وقت به ضرر شان باشه مخالفت دنبال رو حق نیستن. منافع طلبن. پیرو خاتمی و امثال خاتمی
پاسخ ها
حیف و صد حیف که آن رفت و حیف که آن عزیز سفر کرده، مهربان که هیچ دلبستگی به این دنیا نداشت با شما فئودالها هم کلام شد فدات بشم سردار مهربان ای خدا سردار دلها چه غریبانه برفت روحش شاد و یادش گرامی باد خداوند منان با خوبان مشهورش ...
هر گز نکنم مهر و وفای تو فراموش ...
تا وقتی که جسمم بکشد خاک در آغوش