۹۵۸۶۹۹
۸ نظر
۵۰۱۱
۸ نظر
۵۰۱۱
پ

برنج مصنوعی در ایران وجود ندارد

مدیرکل نظارت بر فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو گفت: هیچ گزارشی مبنی بر تولید برنج مصنوعی با دستگاه‌های وارداتی نداریم و میزان آرسنیک نیز در همه برنج‌های وارداتی و تولیدی کشور کمتر از حد مجاز است.

خبرگزاری ایرنا: مدیرکل نظارت بر فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو گفت: هیچ گزارشی مبنی بر تولید برنج مصنوعی با دستگاه‌های وارداتی نداریم و میزان آرسنیک نیز در همه برنج‌های وارداتی و تولیدی کشور کمتر از حد مجاز است.

محمد حسین عزیزی درباره شایعه واردات دستگاه تولید برنج مصنوعی به کشور و تولید این نوع برنج افزود: گزارشی مبنی بر تولید برنج مصنوعی در کشور نداریم. هیچ نمونه ای این نوع برنج در بازار ایران نداشته ایم و وجود برنج مصنوعی در بازار ایران تکذیب می شود.

وی درباره وجود آرسنیک در برنج های موجود در بازار کشور گفت: استاندارد آلودگی برنج در ایران از نظر فلزات سنگین و قارچ بسیار سختگیرانه و در حد استاندارد اروپاست و حداکثر مجاز آن ۱۵۰ ppm یا نانوگرم است و اگر در برنجی میزان آلودگی به آرسنیک بیش از این میزان باشد اجازه ورود به کشور را نمی گیرد و ترخیص نمی شود. در مورد برنج های داخلی میزان این نوع آلودگی بسیار کم است و معمولا زیر حد مجاز هستند و از این نظر مشکلی ندارند.

مدیرکل نظارت بر فرآورده های غذایی وزارت بهداشت ادامه داد: حدود ۶۰ درصد برنج های مصرفی در کشور تولید داخل و حدود ۴۰ درصد وارداتی است. بیشتر برنج وارداتی نیز از هندوستان و پاکستان و به میزان بسیار کمتری از تایلند وارد می شود.

عزیزی در مورد تخلف مخلوط کردن برنج داخلی و خارجی نیز گفت: این موضوع خیلی تحت کنترل نیست چون ممکن است در یک مغازه یا یک انبار چنین تخلفی برای برنج های فله ای وجود داشته باشد اما اگر هم باشد میزان آن بسیار کم و ناچیز است چون معمولا برنج های ایرانی و غیر ایرانی هر کدام با بسته بندی و برند خودشان در بازار عرضه می شوند.

وی افزود: میلیون ها مغازه خرید و فروش برنج وجود دارد که نظارت بر آنها به عهده معاونت های بهداشت و ماموران بهداشت محیط در سطح عرضه است و اگر تخلفی در این زمینه وجود داشته باشد حتما با آن برخورد می شود.

بر اساس آمارهای موجود سالانه حدود دو میلیون و ۲۰۰ هزار تن برنج در کشور تولید می شود. سخنگوی گمرک نیز اعلام کرده که از ابتدای سال ۹۸ تا پایان دی یک میلیون و ۲۹۸ هزار تن برنج از هندوستان، پاکستان و تایلند وارد کشور شده است.

سرانه مصرف برنج در کشور بر اساس آمارهای مختلف وزارت جهاد کشاورزی و صنعت بین ۳۶ تا ۴۲ کیلوگرم است که این اختلاف محاسبه سرانه، بر میزان واردات برنج در کشور تاثیر می گذارد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • رضا

    پس حتما وجود دارد ما خودمان یک فکر برداریم

  • بدون نام

    ایابرنجهای هندی وپاکستانی واقعا طبیعی هستند؟؟؟؟

    پاسخ ها

    • بدون نام

      خداداد...اینها که راستشونمیگن

  • بدون نام

    گفتی وجود ندارد ببشتر. تن وبدنمون لرزید

  • حسن شریفی نیا

    هر وقت گفتند همچنین چیزی ددر ایران وجود ندارد بدونید صد درصد وجود دارد چون همه دروغاشون راسته

    پاسخ ها

    • بدون نام

      کاملا درسته هر چی که گفتن بر عکسش کنی درست در میاد

  • بدون نام

    هندی وپاکستانی

    پاسخ ها

    • ضحا

      من توعمرم برنج مصنوعی نخوردم...با چی میسازنش حالا؟؟؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج