دانشگاه خط تولید رب گوجهفرنگی نیست!
رئیس مرکز جذب اعضاء هیأت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اینکه استخدام عضو هیأت علمی با استخدامهای دیگر فرق میکند، گفت: استادان حتی با اشارات خود میتوانند نظام فکری را تغییر دهند. در کیان حکومت هم پست هیأت علمی از اهمیت بالایی برخوردار است.
خبرگزاری ایسنا: رئیس مرکز جذب اعضاء هیأت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اینکه استخدام عضو هیأت علمی با استخدامهای دیگر فرق میکند، گفت: استادان حتی با اشارات خود میتوانند نظام فکری را تغییر دهند. در کیان حکومت هم پست هیأت علمی از اهمیت بالایی برخوردار است.
محمدرضا رضوان طلب اظهار کرد: پست هیأت علمی از دو جهت با اهمیت است. در بین همه حکومتها در پایداری نظام علمی، سیاسی، اجتماعی و تربیتی مهمترین تاثیر را معلمان و اساتید بر جامعه دارند.
وی افزود: استادان حتی با اشارات خود میتوانند نظام فکری را تغییر دهند. در کیان حکومت هم پست هیأت علمی از اهمیت بالایی برخوردار است و حتی اگر در صحبتهای خود صراحت نداشته باشند، این سمت را به هرکسی اطلاق نمیکنند. در مسأله ارزشگذاری نسبت به نظام علمی هم در ابتدا اساتید نقش تعیین کننده دارند. جهت دیگری که باعث اهمیت بالای اساتید میشود این است که مردم امانتهای خودشان یعنی فرزندانشان را به ما میسپارند و انتظار دارند که بهترین تربیت را از حیث علمی، اخلاقی توسط بهترین افراد کسب کنند.
رضوانطلب گفت: مجموعا تمام حساسیتها از اینجا شروع شد که در دوره امام خمینی کمیتهای ایجاد شد به نام کمیته گزینش و انتخاب استاد و دانشجو در سازمان سنجش که اساتید را غربالگری میکرد و در آن بیشترین نقش را دانشگاهها داشتند و انتخاب اولیه در آنجا انجام میشد و تایید نهایی را این کمیته انجام میداد. ما مجموعا در این شبکه حدود ۲۵۰۰ نفر عضو داریم که اکثر آنها متعلق به ۱۲۰ هیأت اجرایی در دانشگاههای مختلف است.
دغدغه اصلی ما انتخاب فرد اصلح است
رئیس مرکز جذب اعضاء هیأت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، خاطرنشان کرد: در این هیأتهای اجرایی که در دانشگاهها حضور دارند برای هر فرد متقاضی دو کارگروه بررسی توانمندی علمی و بررسی صلاحیت عمومی انجام میشود. دغدغه اصلی ما انتخاب افراد اصلح است، شاید تعداد افرادی که صلاحیت دارند بسیار زیاد باشد و در اینجا ما مجبور به انتخاب افراد اصلح میشویم. در مسأله اصلحیت توجه کردن به اینکه به کسی ظلم نشود بسیار دشوار است زیرا رقابتها خیلی تنگاتنگ است.
دانشگاه خط تولید رب گوجه فرنگی نیست
وی ادامه داد: ۹۵درصد از فرآیند گزینش توسط دانشگاهها انجام میشود و ما تقریبا ۹۸ درصد از افرادی که توسط دانشگاه و براساس نیازهای اعلام شده تایید صلاحیت شدند را انتخاب میکنیم. استخدام عضو هیأت علمی با استخدامهای دیگر فرق میکند طبق گفته مقام معظم رهبری استخدام هیأت علمی عرصه آزمون و خطا نیست و در عرصه دانشگاه اگر فردی به مسیر خطا کشیده شود نمیتوان اشتباهی را که رخ داده است پاک کرد؛ دانشگاه که خط تولید رب گوجه فرنگی نیست.
نظر کاربران
والا با بودن شماها هیچ امیدی نیست
پاسخ ها
ببین کی مسئول انتخاب شده ؟ فکرش از کارخانه رب ، بالاتر نمی ره !
فرد اصلح از کدام طلقه جامعه؟اگه اصلح ها انتخاب شوند که جامعه ایران ابدوغ خیاری نمیشود .مگر اصلح ها نبوغ فساد ندارند چه ارگانی باید جلوی فسادرابگیرد .وقتی فساد همگانی باشد.راهی برای مبارزه با ان وجود ندارد.مگر.....!؟
با این مدل سیستم آموزشی، اگر تولید دانشگه گوجه فرنگی هم بود، خوب بود. متاسفانه طیف وسیعی از خروجیها هویج هستند. حالا با تفکرات ایشان، درصد هویجها بیشتر هم میشن.
شما که به دنبال کیفیت نیستید هدف فقط
مدرک است پس دیگر فرقی نمی کند هیئت
علمی دانشگاه چه کسی باشد
پاسخ ها
دانشگاههادرست کردین بگین بیکاری کم وبگن ایناهم دانشجوهستن چندسال الاف بشن
دانشگاه پر شده از سهمیه های بیسواد پزشکی
بخدادخترصاحب کارمن رشته پزشکی دانشگاه ازادتهران بود زنگ میزدبه مامانش میگم استاد گفته هراین ترم برام سکه نگیر نمره بهش نمیدم وگریه میکردمیگفت مامان من اصلا هیچی نمیفهم هرچه میخونم ولی الان مطب زده همه بسواد ولی دکترومهندس هستن
پاسخ ها
بله متاسفانه من هم سراغ دارم فقط ای کاش
رشته پزشکی را از بین نمی بردند