درگیری مخالفان فساد با نیروهای نظامی در لبنان
صدها تن از مخالفان فساد و قطعی مکرر برق و کمبود سوخت در لبنان ظرف دیشب و امروز (جمعه) در مناطق شمالی، مرکزی و شرقی لبنان تجمع و تحصن کردند و با نیروهای نظامی درگیر شدند که این درگیری ۱۵ زخمی از دوطرف، برجای گذاشت.
خبرگزاری ایرنا: صدها تن از مخالفان فساد و قطعی مکرر برق و کمبود سوخت در لبنان ظرف دیشب و امروز (جمعه) در مناطق شمالی، مرکزی و شرقی لبنان تجمع و تحصن کردند و با نیروهای نظامی درگیر شدند که این درگیری ۱۵ زخمی از دوطرف، برجای گذاشت.
به گزارش رسانه های مکتوب و تصویری لبنان، صدها تن از مخالفان فساد در شهرداری بیروت امروز (جمعه) مقابل ساختمان آن در مرکز این شهر تجمع کردند که در اثر درگیری با طرفداران شهرداری ، یکی از مخالفان بشدت مجروح شد.
برپایه ی این گزارش، مخالفان شهرداری با سردادن شعار علیه شهردار بیروت، خواستار استعفا یا برکناری وی به اتهام فساد مالی و اختلاس شدند.
نیروهای نظامی و امنیتی سعی کردند با سپر انسانی مانع درگیری مخالفان و موافقان شهرداری شوند اما موفق نشدند. کارکنان صلیب سرخ بیروت فرد زخمی را به بیمارستان منتقل کردند.
این تجمع و درگیری موجب بسته شدن راه اصلی که بیروت غربی را به بیروت شرقی متصل می کند و هم چنین ترافیک سنگین در مرکز این شهر شد.
هم چنین دهها شهروند لبنانی امروز در اعتراض به قطعی مکرر برق و گرانی آن و کمبود سوخت، مقابل ساختمان وزارت نیروی این کشور در بیروت تجمع و تحصن کردند.
عده ای از معترضان به موسسه ها و شرکت های برق در شهر بندری صور در جنوب، بندر صیدا در شمال و شهر تاریخی بعلبک در شرق لبنان حمله کردند.
تجمع و درگیری جلو ساختمان برخی بانک ها از جمله در مناطق جل الدیب در شرق و الحمرا در غرب بیروت ، گزارش شده است.
درگیری های ۲۴ ساعت گذشته در شهرهای مختلف لبنان به ویژه شهرهای شمالی آن مانند البداوی و طرابلس، موجب بازداشت ۸ معترض شد.
«نبیه بری» رییس مجلس و رهبر جنبش شیعی امل پنجشنبه شب به خبرنگاران در بیروت گفت که اوضاع بانکی و مالی و اقتصادی لبنان روز به روز بدتر می شود و این امر در غیاب دولت، نارضایتی مردم را تشدید کرده است.
هزاران کارگر، کارمند، جوانان حزبی و فعالان مدنی، دانشجویان و معلمان دانشگاه ها و مدارس خصوصی و دولتی از ۲۵ مهر ماه تاکنون با تظاهرات، تجمع، تحصن و اعتصاب در شهرهای مختلف لبنان خواستار اصلاح ساختار سیاسی، پایان دادن به سوء مدیریت و فساد مقام ها، رفع بیکاری، گرانی و تورم، کمبود سوخت و جلوگیری از کاهش ارزش پول ملی (لیره) و افزایش حقوق و مزایا، هستند.
ظرف سه ماه گذشته و در جریان این تظاهرات و درگیری ها پنج نفر کشته و دهها تن زخمی شده اند.
نظر کاربران
در کشورهای اسلامی اگر مخالف فساد باشی باید جواب پس بدی
همچی از فساد تو کشورای دیگه حرف میزنید انگار ایران عدل و داد هست
متاسفان در کشورهایی که دم از اسلام میزنن فساد بیشتره .