حضرتی: میخواهند چند عقدهای وارد مجلس شوند
قائم مقام حزب اعتماد ملی معتقد است که باید بررسی شود که چگونه این تغییر رویکردها را بررسی و اعمال کنیم چرا که خارجیها به وسیله رسانههای خود و برخی از عناصر داخلی نیز میخواهند در سکوت چند جوان تند عقدهای را وارد مجلس کنند و ما شاهد بیتفاوت و منفعل ماجرا باشیم.
ایلنا نوشت: قائم مقام حزب اعتماد ملی گفت: اصلاحطلبان مسئولند. ما نباید با ناامیدی و شلختگی با مسائل برخورد کنیم.
الیاس حضرتی قائم مقام حزب اعتماد ملی امروز پنجشنبه در سومین کنگره حزب مجمع فرهنگیان ایران اسلامی، اظهار داشت: فاجعه جانسوزی که ۴۰ روز پیش در ایران پیش آمد را تسلیت عرض میکنم. خشم فرزندان ما بر اثر بیکاری، آوارگی و مشکلات شدید اقتصادی که چه باید بکنند و چه کار کنند فاجعه وحشتناکی را ایجاد کرد. بنابراین به خانواده این عزیزان تسلیت میگویم.
حضرتی با بیان اینکه امیدوارم این آخرین بیتدبیری نظام جمهوری اسلامی باشد و خداوند به آنها صبر و به مسئولان عقل و فکری درست بدهد، گفت: در چهل سالگی انقلاب اسلامی قرار داریم باید به راه طی شده در طول این ۴۰ سال نگاهی بیاندازیم.
قائم مقام حزب اعتماد ملی خاطرنشان کرد: انتظار بر این بود در چهلمین سال انقلاب، بزرگان، شیوخ و مسئولان ما برای ارزیابی راه طی شده تصمیم بگیرند که نتایج دستاوردها، چالشها، مشکلات و نارساییها چه بوده است. باید کمیتههای تخصصی مستقل تشکیل و ارزیابی کنند که راه طی شده را درست پیمودهایم یا خیر؛ به عقب برگردند و نگاه کنند که راه را درست آمدیم یا اشکالات اساسی دارد.
وی با بیان اینکه باید برخی از رویکردهای اشتباه تغییر یابد، گفت: باید این شجاعت را داشته باشیم که بگوییم بخشی از رویکردها و نگرش ما از مردم سالاری و حکمرانی و سیاست خارجی و غیره اشتباه بوده است.
حضرتی به حوادث آبانماه اشاره و تصریح کرد: ببینید در آبانماه چه شد؟ بنزین را بهانه قرار دهند و انباشتی از محرومیتها و تحقیرها خود را نشان داد.
وی از عدم اثرگذاری احزاب در امور مملکتی و حکومتی انتقاد و تصریح کرد: احزاب در کجای مملکت هستند؟ رویکرد و ساختار سیاسی ما در خصوص احزاب مناسب است؟ احزاب در دنیا ۲۰۰ سال است که به وجود آمده و آزموده شدهاند.
قائم مقام حزب اعتماد ملی گفت: ساختار اکثر کشورهای دنیا بر اساس احزاب است. احزاب نه به عنوان یک وصله، بلکه ساختار حاکمیت و حکومت را تشکیل میدهند. احزاب به وجود آمدهاند که حکومت را اداره کنند نه اینکه در انتخابات شرکت و کاندیدا دهند و فقط یک نماینده به مجلس بفرستند.
به اعتقاد حضرتی، احزاب باید بتوانند اختیارات و مسئولیت بپذیرند و راهحل ارائه دهند و در افکار عمومی محاکمه شوند. الان چه کسی مسئولیت میپذیرد؟ امروز احزاب را کنار گذاشتهاند و حکومت محفلی، باندی، جناحی و غیره درست کردهاند و هر جایی دو سه نفر با هم مینشینند و بعد باند تشکیل میدهند.
وی از نظارت استصوابی شورای نگهبان نیز انتقاد و خاطرنشان کرد: نظارت استصوابی به یک معضل و به چالش مفصل تبدیل شده است. نظارت استصوابی یعنی چه؟ آیا لازم است یا خیر؟ نظارت استصوابی که اکنون شورای نگهبان صورت میدهد به طرز شدیدتر بیرحمانهتری در خود احزاب وجود دارد. ما به این چسبیدهایم که حتما باید ۱۲ نفر کلی پرونده را بررسی کنند. این شیوه حکومت کردن است؟
قائم مقام حزب اعتماد ملی افزود: احزاب از زمان دانش آموزی بر افراد نظارت دارند اما حالا آمدهایم همه چیز را به شورای نگهبان محول کردیم و احزاب را کشتهایم.
حضرتی گفت: همین نمایندگان مجلس که در اینجا شرف حضور دارند میدانند که ما میخواستیم در خصوص مدارس سما تصمیمی بگیریم اما چون شورای عالی انقلاب فرهنگی در این خصوص مصوبه داشت مجلس حق ورود به آن را پیدا نمیکرد.
وی به لوایح سی اف تی و پالرمو اشاره و تصریح کرد: از پالرمو یکسال گذشته و وقتش تمام شده و هیچ کاری نشد CFT نیز یک ماه دیگر بیشتر وقت ندارد. من از دبیرکل مجمع فرهنگیان و شورای مرکزی این حزب و دیگر احزاب اصلاحطلب درخواست دارم که ضرورت تغییر در رویکردها را بررسی کنید.
وی با بیان اینکه چالشهای وحشتناکی به وجود آمده که شاید امکان جبران آن وجود داشته باشد، تصریح کرد: اصلاحطلبان مسئولند. ما نباید با ناامیدی و شلختگی با مسائل برخورد کنیم و اصلاحطلبی را تنها راه ممکن از بنبست موجود میدانیم.
قائم مقام حزب اعتماد ملی معتقد است که باید بررسی شود که چگونه این تغییر رویکردها را بررسی و اعمال کنیم چرا که خارجیها به وسیله رسانههای خود و برخی از عناصر داخلی نیز میخواهند در سکوت چند جوان تند عقدهای را وارد مجلس کنند و ما شاهد بیتفاوت و منفعل ماجرا باشیم.
حضرتی نقش فرهنگیان را در ایجاد شور و شعور سیاسی و کادرسازی و تنظیم برنامه مهم ارزیابی و تاکید کرد: با نقاشی کردن کاری پیش نمیرود. باید رویکردهایی که تبدیل به سلایق بعضی جریانات که هیچ تناسبی با ماهیت انقلاب ندارند شده را اصلاح کنیم.
نظر کاربران
این کیه؟
سهم میخاد؟
لطفا فقط لال بشین همین ، فقط لال بشین
حالا مثلا خودت خیلی خوبی ؟نزدیک انتخابات که میشه شروع میشه این خیمه شب بازیاتون. همتون مثل هنین
شماها چند سال چه غلطی کردین حالا از چی می ترسی ...
شما خوبید
خودتی جناب حضرتی
رای ما کوفتت بشه
اینقدر دم از حزب نزنید ,هر کس دنبال منافع خودش است.
عجب دل پری دار کل علی
تمام مسولین عقده ای هستندتاالان
جناب حضرتی همه ایران بد ،اصلاح طلبها خوب ،بیست وچهارساله شماسرڪار هستید هم دولت داشتید هم مجلس رو ،چه گلی به سر ملت زدید ،که حالا طلبکارید،غیر وعده ،فقطر بیکاری ،اعتیاد
تو خودت عقده ای بودی که وارد مجلس شدی.
چندتا عقده ای که بهتر از اینهمه عقده ایه!
پنجاه سالم بگذره خراب کاری های شما رو نمیتونن درست کنن
شمابهتراستنظرندهید.
یعنی از تو مجلس نشینهای الانم عقده ای تر؟
مگه داریم؟
لنگه ی شما فقط تو دولت هست
همه ی مجلسیا عقده ای هستن
کیه عقدی ،،،
کسی که مردم درک نمیکنه نه فقر میفهم نه دشمن میشناسه وبااون سلفی میگیره نه خواسته مردم رو تومجاس دنبال میکنه
مردم گول این حرفها را نخورید
اره واقعا ی نمونش آقای ایکس ک فقط برای استیضاع وزیر نفت ب مجلس رفت اونم با وعده های پوچ و توخالی و ب هدفش هم نرسید و نتونست در مقابل زنگنه کاری کنه و حالا دوباره شال و کلاه کرده اومده ثبت نام کرده و کارای هم ک نکرده رو تو رزومه خودش ثبت کرده ..ننگ بر شما
اره واقعا ی نمونش آقای ایکس ک فقط برای استیضاع وزیر نفت ب مجلس رفت اونم با وعده های پوچ و توخالی و ب هدفش هم نرسید و نتونست در مقابل زنگنه کاری کنه و حالا دوباره شال و کلاه کرده اومده ثبت نام کرده و کارای هم ک نکرده رو تو رزومه خودش ثبت کرده ..ننگ بر شما
عقده ای صلاح طلب هست وبس
افراد مستقل بهتر می توانند از منافع مردم دفاع کنند. کسانیکه به حزب. جناح و گروه تعلق خاطر دارند به نوعی وام دارهستند و در مقاطع خاص بین عدالت و منافع گروهی یا حزبی ویا جناحی مجبورند از عدالت گذشته و با توجیهات مختلف ازهم حزبی، گروهی یا جناحی خود دفاع کنند.
فقط قشنگ حرف مزنید ولی مرد عمل نیستید. هر وقت با بی آر تی ومترو رفت و آمد کردید ومشکلات را دیدید وفریاد زدید مرد عمل میشوید
قربونش دهنت داداش گل گفتی